EXCLUSIV Imagini dezolante cu palatul de la Izvorani al lui Columbeanu. Irinel stă cu chirie, după ce banca i-a luat vila

1-vila_irinel_columbeanu_copy.jpg

Petrecerile fastuoase de la Izvorani sunt acum doar amintire

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Nici în cele mai negre coşmaruri ale sale, Irinel Columbeanu nu ar fi visat că, din palatul lui de la Izvorani, va ajunge cu chirie într-un apartament din Colentina. Iată că inevitabilul s-a petrecut! Din cauza datoriilor, vila somptuoasa a fost scoasă la licitaţie pentru suma de 750.000 de euro. Fotoreporterii Click! vă arată primele poze cu domeniul care a ajuns năpădit de buruieni.

Trist, împovărat de datorii şi distrus de noul trai greu cu care n-a fost obişnuit niciodată! Aşa este Irinel Columbeanu la vârsta de 63 de ani, pe care a împlinit-o în luna mai.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au făcut nuntă la Izvorani

2-tifetz_pesta_casa-iri_si_moni_copy.jpg

Columbeanu stă acum cu chirie în Colentina, după ce banca i-a luat vila în vara anului trecut

 

În urmă cu 10 ani era cel mai invidiat bărbat, pentru că avea o avere de 70 de milioane de euro, o soţie manechin mai tânără decât el cu 20 de ani, conducea maşini luxoase şi avea şofer. Locuia într-un palat semeţ, la Izvorani, cu menajere şi bucătari.

Cine nu îşi aminteşte petrecerile fastuoase de la Izvorani care se încheiau cu focuri de artificii sau tăierile de porci de Ignat?! Tot aici a avut loc şi nunta cu Monica Gabor, într-un decor desprins parcă din poveşti.

3-curte_1_copy.jpg

Pe aleea pe care altădată Irinel venea cu Rolls Royce-ul acum au crescut ierburi

 

Dar iată că astăzi, toate acestea sunt doar în amintirile celebrului fost milionar, pentru că el nu mai locuieşte la Izvorani din vara anului trecut, iar palatul arată jalnic, neîngrijit, năpădit de buruieni şi, evident, pustiu.

Fotoreporterii Click! au surprins imagini triste cu imobilul care acum este scos la licitaţie pentru suma de 750.000 de euro, de către bancă. Fostul om de afaceri a pierdut şi vila de la Izvorani, pe lângă zecile de terenuri din Ciolpani şi trei apartamente din Bucureşti. 

4-curte_2_copy.jpg

Vila este ascunsă de vegetaţia care a cresct la voia întâmplării

 

În trecut, Irinel a luat un împrumut de la bancă în valoare de 5,5 milioane de euro. Din nefericire, el nu a mai reuşit să îşi plătească ratele, iar instituţia l-a executat silit.

În septembrie, Irinel a plecat din vilă şi s-a mutat cu chirie într-un apartament dintr-un ansamblu rezidenţial din afara Bucureştiului.

5-iri_cara_sacose_copy.jpg

Irinel locuieşte acum în Colentina şi conduce un Opel

 

Nu a stat decât câteva luni acolo, pentru că acesta acumulase datorii mari şi la întreţinere, dar rămăsese în urmă şi cu plata la chirie, aşa că proprietarul l-a somat să plece.

Acum, fostul soţ al Monicăi Gabor s-a mutat tot cu chirie, în Colentina, însă plăteşte mai puţin pentru că este un apartament mic şi zona i-a permis ceva pe bugetul lui.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5