Ozana Barabancea a slăbit atât de mult încât își vinde rochiile

bara.jpg

Ozana Barabancea își vinde haine care i-au rămas mari
Foto Instagram

Ozana Barabancea a slăbit foarte mult și a avut grijă ca silueta nouă să rămână așa pentru totdeauna. Merge la sală, ține diverse regimuri, iar de curând, Ozana a renunțat la carne, ouă, lapte și brânză. Ozana Barabancea nu mai poate purta ținutele cu care s-a afișat la edițiile emisiunii «Te cunosc de undeva», astfel că s-a hotărât să le vândă.

Ozana Barabancea a slăbit în urma operației de micșorare a stomacului și de atunci se bucură din plin de viață și de toate plăcerile ei. Vedeta a mărturisit că nu mai poate purta hainele pe care le purta odinioară. La începutul anului 2018, Ozana mărturisea că le va dona și le va vinde diverselor femei care o vor contacta. „Ozana îşi schimbă toaleta, dar năravul ba, dar rămâne la fel de şarmantă şi apetisantă. Unele haine le-am dăruit, pe unele le-am strâmtat”, declara Ozana Barabancea în ianuarie. 

Ozana Barabancea își vinde rochiile, după ce a slăbit 40 de kg

Ozana Barabancea a scris un mesaj pe rețelele de socializare prin care a anunțat că a trecut un an de când și-a făcut operația care i-a schimbat viața. Cu prilejul acesta, artista a hotărât să-și vândă rochiile care-i sunt largi. 

„Azi împlinesc un an de la Operația de GS! Greul acum începe! De azi renunț la carne, ouă, lapte, branză. Am evoluat foarte frumos! Doamne ajută să mă pot menține. Este un drum greu, dar cu răbdarea treci marea. Au mai rămas doar câteva rochii, rochii elegante pe care le-am purtat la emisiunea «Te cunosc de undeva». Am lucruri superbe pe care alte femei le-ar purta cu drag. Cele ce doresc să le poarte, le pot cumpăra. Detalii în privat”, a fost anunțul făcut de Ozana Barabancea.

Cum a reusit sa slabeasa Ozana Barabancea

Ozana Barabancea a făcut hotărârea de a-și micșora stomacul în urmă cu un an, iar de atunci s-a transofmrat aproape într-un fotomodel, seamănă izbitor cu fiica ei cu care a ajuns să își împrumute haine. 

8_pozeinter1313_0.jpg

Schimbarea Ozanei Barabancea în doar două luni, schimbarea era vizibilă în august 2017

„Acum aproape două luni am făcut o operaţie şi mă simt foarte bine. Încep să mă obişnuiesc. Este o disciplinare impusă şi, totodată, o şansă fantastică să renunţ la vechile obiceiuri! Din fericire, evit să mă cântăresc. Doar la controalele medicale m-am cântărit. Am slăbit peste 18 kg. Deşi este greu, fac faţă, pentru că ambiţia mea e mare. Colegii mei mă înţeleg şi mă susţin în noua disciplină nutriţională”, a povestit în luna august 2017, în exclusivitate pentru Click!, Ozana.  

Pe parcursul schimbării, Ozana a resimțit și anumite probleme pe care le-a rezolvatîn timp fără a da înapoi. „Am reuşit să slăbesc, acum trebuie să mă menţin, nu e uşor. Am slăbit 38 de kilograme în 7 luni şi jumătate, mai am de dat jos şase kilograme pentru a reveni la silueta din liceu. Nu am reuşit să slăbesc prin diete, probabil nu am avut destul de multă voinţă. Trebuie să fac obligatoriu sport. Mă doare spatele şi e nevoie de gimnastică. De luni încep serios. Am băut lichide 10 zile după operaţie, doar lichide, supă strecurată. Acum, la şapte luni mănânc orice, mănânc să mă hrănesc, în jur de 100 de grame la masă. Sunt atentă la ce mănânc, am renunţat la ceapă şi la mămăligă caldă cu brânză, să nu îmi fie rău. Dacă nu aş fi avut o carieră în muzică poate aş fi fost actriţă. Eu scriu şi poezii, poate le voi publica cândva”, declara ea la Antena Stars.

33404985_142622463271743_704058969332645888_n.jpg

Ozana Barabancea s-a transformat total
Foto Instagram
 
Loading...

Citește și