Ozana Barabancea, în costum de baie, după ce a slăbit 60 kg: “Acum sunt o finuţă de femeie”

12-13-vedete-5.jpg

Acum -68 kg

Ozana Barabancea, Anamaria Prodan şi Bianca Rus fac furori, vara asta, fiind de nerecunoscut la plajă sau la piscină, unde acum îşi permit să pozeze în costume de baie. Cele trei vedete au reuşit să scape, împreună, de exact 142 de kilograme, fiind un exemplu de ambiţie, pentru cei care se luptă cu kilogramele în plus. Recentele lor fotografii, din acest sezon estival, nu mai au nevoie de nici un comentariu.

Ozana Barabancea (50 de ani), care are doi copii, Andrew (19 ani) şi Gloria (16 ani), a reuşit să scape de 60 de kilograme. Jurata concursului ”Te cunosc de undeva” (Antena 1) a ţinut numeroase diete, de-a lungul timpului, fără să înregistreze însă rezultate spectaculoase.

ozana-barabancea2.jpg

ozana
A făcut furori, la piscină, cu noua siluetă, în costum de baie, având silueta din anii studenţiei
Foto:Arhivă personală

În urmă cu doi ani, ea a ales să facă o operaţie de micşorare a stomacului: ”Sunt atât de fericită că am redevenit tânără, feminină şi finuţă! De la 128 de kg, unde de abia încăpeam în ecran, am ajuns o fineţe de femeie”, a spus cântăreaţa. După ce în iunie 2017 şi-a micşorat stomacul, Ozana Barabancea a ajuns să dea jos circa 60 de kilograme. Acum ea are 68.

Vedeta a menţionat că încă nu s-a obişnuit cu noua siluetă şi că e surprinsă de fiecare dată când se priveşte în oglindă: ”Mănânc de trei ori pe zi, din cinci în cinci ore. Important este să nu beau nimic în timpul mesei, să beau cu jumătate de oră ori înainte, ori după masă», a declarat ea, pentru Click!

ozana_barabancea_2.jpg

ozana barabancea
Ozana Barabancea nu s-a obişnuit cu noua siluetă şi că e surprinsă de fiecare dată când se priveşte în oglindă
Foto:Arhivă personală

Ozana are însă şi antrenor personal, la sala de sport, pentru a-şi tonifia musculatura. Ea a făcut furori, la piscină, cu noua siluetă, în costum de baie, având silueta din anii studenţiei.

Dar şi Anamaria Prodan (46 de ani) arată impecabil, după ce a ”topit” 17 kilograme, în doar opt luni. De la 72 kg, cât cântărea vara trecută, acul cântarului se opreşte acum la 55, spre marea ei bucurie: „Am fost destul de atentă cu alimentaţia. Mi-am dorit să slăbesc, să mă simt bine, dar am avut grijă să nu exagerez cu chestii nesănătoase. Am mâncat salate de castraveţi şi peşte, cam o dată pe zi, am avut grijă să consum în jur de trei litri de apă, iar mişcarea a avut un rol esenţial. Mi-am făcut timp să ajung la sală de câteva ori pe săptămână, deşi am un program destul de aglomerat. Bineînţeles, procedurile şi tratamentele corporale au avut şi ele un aport important în demersul meu de a ajunge la greutatea aceasta: masajul, remodelarea corporală cu aparate de ultimă oră au fost doar câteva dintre acestea”, a declarat vedeta, pentru Click! 

Anamaria are trei copii, Rebecca (20 de ani), Sarah (19 ani) şi Laurenţiu Reghe Junior (11 ani). 

 Cât o priveşte pe solista Bianca Rus (31 de ani), ea s-a luptat ani de zile cu kilogramele, a ţinut diete drastice, însă salvarea a venit de-abia anul trecut, după operaţia de micşorare a stomacului: «Mănânc sănătos, mănânc puţin. Astăzi, de exemplu, am mâncat o salată de creveţi. Fără uleiuri, fără nimic care să fie prăjit. E o dietă bazată pe tot ce am eu nevoie. Fac şi sport. Iau în serios şi sportul. Îmi place să mă încălzesc 10-15 minute, după care fac bandă, bicicletă, cardio. Nu mi-e poftă de nimic», a spus Bianca Rus, la Antena Stars. Vedeta a mai menţionat că nu mănâncă niciodată cartofi, orez sau carne. Cântăreaţa a slăbit 65 de kilograme, ajungând acum la 58 de kg. 

 

Citeşte şi

Decizia Ozanei Barabancea după ce a slăbit 60 kg: „Pentru mine, hrana e o prioritate”

Ozana Barabancea s-a operat din nou: «Au fost scoase 5 kg de grăsime din zona abdomenului»

 

 

Loading...

Citește și

  • Chiar și după ce a reușit să scape de toate kilogramele nedorite, Ozana nu renunță încă la ajutorul venit din partea medicilor esteticieni. Artista și-a propus să arate din nou ca în perioada adolescenței și nimeni nu o poate impiedica să-și urmeze visul. Pentru a se putea simți cu adevărat bine în propria piele, vedeta a decis să facă din nou o vizită în cabinetul medicului, de data aceasta pentru o remodelare de bust.

  • ozana barabancea

    Jurata de la „Te cunosc de undeva” (Antena 1) s-a transformat spectaculos după ce şi-a micșorat chirurgical stomacul. Ozana Barabancea a reușit în doar un an să scape de peste 60 de kilograme şi să-şi schimbe radical stilul de viaţă. Soprana învaţă acum să se menţină la greutatea ideală şi urmează să-i ajute şi pe alţii să-și schimbe viața.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1