Ovidiu Anton plăteşte scump victoria de la Eurovision România

12-13tjgkhjk.jpg

Ovidiu Anton a câştigat Finala naţională Eurovision alături de o echipă formată chiar de el. Din păcate, TVR a pus-o deja pe liber pe solista Teodora Dinu (foto mijloc), dar urmează şi alţii

Cei patru solişti şi dansatorul lui Ovidiu Anton au fost în al nouălea cer pe 6 martie, la Baia Mare, când au fost aleşi câştigători cu piesa ”Moment of silence”. Însă, la doar câteva zile, colegii de scenă ai premiantului au trecut de la extaz la agonie.

Dansatorul-gladiator şi cei patru artişti (backing vocals) care l-au ajutat pe Ovidiu Anton (33 ani) să câştige finala naţională Eurovision, cu 6.585 de voturi, sunt foc şi pară. Nu de alta, dar organizatorii vor să schimbe complet show-ul pe care reprezentantul României îl va susţine la competiţia din Suedia, în perioada (10-14 mai).

Prin urmare, aproape toţi colegii de scenă ai lui Anton au fost anunţaţi de TVR să nu-şi facă bagajele pentru Stockholm. Prima victimă este solista Teodora Dinu. Miercuri, ea îşi postase pe Facebook un mesaj optimist: ”Bucuria adevărată nu se va putea explica niciodată în cuvinte! O bătălie am câştigat-o, dar războiul abia acum începe! Stockholm, venim!”.

Numai că, între timp, a primit vestea cea proastă. Contactată de reporterii Click!, Teodora ne-a oferit o variantă elegantă a penibilei situaţii: “După întoarcerea de la Baia Mare am hotărât să mă retrag, deoarece au apărut foarte multe proiecte muzicale, pe care nu le-aş putea rata. Aşa că, am hotărât să mă retrag şi să susţin în continuare echipa de acasă”.

Ovidiu Anton a preferat să nu-şi pună TVR în cap, aşa că s-a făcut că plouă: “Nu ştiu nimic despre decizia TVR. În momentul de faţă ne ocupăm de lucrurile birocratice, nu ne-am apucat de show”, a spus el, încercând să evite subiectul. Numai că informaţia că schimbările vor fi drastice ne-a fost confirmată şi de surse din TVR: ”Doi dintre backing- vocals  sau din cor, mai pe româneşte, vor dispărea complet şi vor fi înlocuiţi cu alţi membri din backing- vocals, cei alături de care Ovidiu a participat anul trecut, la finala naţională de la Craiova.  Sunt discuţii să se renunţe şi la dansatorul- gladiator”.  

«Mi s-a cerut să schimb toţi dansatorii în 2006»

12-13-vedzixixete-2.jpg

Mihai a trebuit să-şi lase dansatorii acasă, căci TVR i-a tăiat de pe lista pentru Atena

Situaţia echipei lui Ovidiu Anton nu este însă singulară. Şi Mihai Trăistariu a păţit-o, acum 10 ani, înainte de finala de la Atena, unde a câştigat locul patru cu ”Tornero”: „În 2006, deşi TVR a avut buget de 160.000 de euro, mie mi-au schimbat dansatorii, am avut alte persoane, organizatorii mi-au dat un pic peste cap planurile. Am plecat la drum cu nişte oameni, m-am trezit cu alţii”, a declarat el, pentru Click! 

Mihai şi-a încercat norocul şi anul acesta, dar n-a mai reuşit să câştige finala naţională, clasându-se pe locul 5 cu 2.142 voturi, cu piesa ”Paradisio”, în timp ce Ovidiu a obţinut trofeul, cu 6.585 de voturi.

Leonard Miron a făcut-o praf pe prezentatoarea finalei naționale

Concursul Eurovision nu l-a lăsat indiferent pe Leonard Miron. Fostul prezentator TVR, stabilit în Anglia, le-a apostrofat pe doamnele care au avut legătură cu evenimentul de la Baia Mare. Pe blogul personal, Miron le-a luat în vizor atât pe prezentatoarea Jo, dar și pe Ioana, fata lui Mădălin Voicu. ”Ioana este superbă…și atât. Pentru Ioana numele de familie și rochiile superbe au fost de ajuns să anuleze auto-cenzura și simțul ridicolului. Ce contează că la două fraze plasezi 10 bâlbe, că e greu să găsești camerele, în afară de cea plasată taman în fața ta, că pui întrebări care încep, dar nu știi exact unde se termină sau că e greu să-ți muți ochii din textul de prezentare”, a spus Leonard depre fata lui Voicu.

Cu Jo, una dintre cele trei prezentatoare a fost și mai dur. ”Nu e vina ei, ci a pilei care a propulsat-o în situația respectivă”.

 

Loading...

Citește și

  • Cel mai iubit concurs din presă are fani şi-n rândul vedetelor. Fotoreporterii Click! i-au surprins recent pe Ştefan Stan şi Irinel Columbeanu în timp ce răsfoiau ziarul şi dezlipeau tichetul care aduce mii de premii.

  • ovidiu anton mihai traistariu eurovision

    Ovidiu Anton (33 de ani) este artistul care va reprezenta România la Stockholm, în Suedia. În fiecare an, după Selecția Națională Eurovision apar nemulțumiri și acuzații din partea concurenților care voiau să fie câștigători. Cel mai supărat a fost Mihai Trăistariu (39 de ani), care a declarat că vrea să facă plângere la Parchet deoarece, spune el, au fost fraudate voturile.

  • mihai traistariu frauda eurovision

    Supărat că nu a reuşit să meargă la Stockholm, Mihai Trăsitariu este decis să facă demersuri legale. Artistul contestă numărul voturilor pe care le-a strâns în finala Selecţiei Naţionale Eurovision de duminică (6 martie) de la Baia Mare şi vrea să-şi facă dreptate.

  • randi juriu eurovision mihai traistariu

    Un membru al juriului Selecţiei Naţionale Eurovision 2016 îi bate obrazul lui Mihai Trăistariu (39 de ani). Supărat-foc că nu va reprezenta România la concursul care anul acesta se desfășoară în Suedia, cântăreţul acuză membrii juriului că au influenţat votul publicului prin comentariile despre piesa lui, „Paradisio”.