“Oricum, nu apuc 60 de ani!” Andrei Gheorghe și-a presimțit moartea? Prietenii spun că se lăsase brusc de țigări

andrei_gheorghe_ec_9283.jpg

Andrei Gheorghe, a murit Andrei Gheorghe,fumat, cauza mortii, de cea murit Andrei Gheorghe
Andrei Gheorghe era un împătimit al țigărilor
foto: Adevărul

Selectiv, exigent, cu o inteligență sclipitoare, dar și cu un farmec aparte, Andrei Gheorghe era dorit de mulți drept prieten. Nu toți aveau privilegiul, însă aceia cu care a băut o bere, a fumat o țigară și a pierdut nopți la povești, abia își găsesc cuvintele după ce au aflat că și-au pierdut camaradul. Mai mult, aceștia au început să pună cap la cap diverse întâmplări, încercând să găsească o explicație pentru moartea prematură a lui Andrei Gheorghe.

Fumatul excesiv, o problemă de sănătate mai veche, de care n-ar fi spus nimănui, îngrijorări, premoniții, resemnare.Toate acestea au fost aduse în discuție pe pagina de Facebook a lui Andrei Gheorghe, acolo unde mesajele prietenilor curg cu duiumul din momentul în care au aflat că strălucitul om de radio și televiziune a murit la doar 56 de ani. Câțiva cunoscuți observaseră o schimbare în comportamentul lui Andrei Gheorghe, și anume că acesta renunțase la alcool și la țigări, plăceri care-i însoțeau mereu poveștile,ieșirile, vacanțele. “Ieșisem cu el la deschiderea unei cârciumi, acum vreo două luni, și băuse apă plată, ceea ce nu îi stătea în fire. Încercând să fac o glumă despre asta, i-am trimis un mesaj cu <La mulți ani>, de 8 Martie. Nu mi-a răspuns. Zilele trecute i-am scris pe Facebook, era inactiv de mult timp…”, scrie Adrian în postarea sa. Imediat, prietenii comuni au completat, povestind situații care acum îți dau fiori. Și-a presimțit Andrei Gheorghe sfârșitul?

dsc_0429_-_insula_sperantei_-_aghe_in_vizita_pe_insula_sperantei.jpg

Andrei Gheorghe, a murit Andrei Gheorghe,fumat, cauza mortii, de cea murit Andrei Gheorghe
Andrei Gheorghe, în 2009, pe când prezenta emisiunea "Rătăciți în Panama" (Kanal D)

“Ți-am spus de când l-am sunat acum vreo lună că nu e ok, repeta obsesiv faza aia cu copiii, probabil știa că are probleme, nu mi-a spus nimic, dar nu era el. Nu a mai venit pe la berărie din noiembrie și în poligon a stat în mașină cât am tras noi, nu mă așteptam la așa ceva, evident, dar.... mai repede credeam că are o problemă personală decât una de sănătate” .

Într-un alt mesaj, prietenul Adrian se arată surprins că Andrei Gheorghe renunțase la fumat, viciu pe care îl avea de ani buni. “Nu știu, de obicei prin vară mai trecea prin agenție la o țigară, la o bere, era în drumul lui, la un moment dat a zis că are multe de rezolvat. Nu mi-a trecut prin cap ca ar fi probleme de sănătate, nici acum nu știu exact dacă avea ceva dinainte sau a fost ceva subit, dar ultima oară când ne-am văzut nu a mai fumat, ceea ce nu îi stătea în caracter!”.

andrei_gheorghe_ec_9284.jpg

Andrei Gheorghe, a murit Andrei Gheorghe,fumat, cauza mortii, de cea murit Andrei Gheorghe
foto: Adevărul

“Când am citit știrea, mi-a trecut prin cap un singur moment: eram mulți cu salvamarii în Neptun, pe plajă, el stătea rezemat de o motocicletă, nu mai știu a cui era, și s-a trezit brusc:  <Bă, tu știi că oamenii mai și mor?> Așa din senin, fix aia mi-a trecut prin cap. Dumnezeu să îl odihnească!”, scrie un alt prieten, iar completarea a venit imediat: “Zicea:  <Și dacă am băgat 2 pachete azi, ce? Oricum nu apuc 60...> Din păcate a avut dreptate”.

 

Omul de radio şi televiziune Andrei Gheorghe a murit din cauza unui stop cardio-respirator, au constatat legiştii prezenţi luni seară la locuinţa acestuia, anunță news.ro. Andrei Gheorghe, în vârstă de 56 de ani, a fost găsit decedat luni seară (19 martie), la locuinţa sa din Pipera, iar anunțul la numărul de urgență 112 a fost făcut la ora 22:15. Conform unor surse medicale, decesul s-ar fi produs cu 12 ore înaintea constatării sale oficiale. Poliţia va deschide în acest caz un dosar de moarte suspectă. Andrei Gheorghe era născut la 14 ianuarie 1962, la Lipeţk, în Rusia.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1