Omul-surpriză din spatele nunții de vis a Adelei Popescu

adela_popescu_nunta_2.jpg

Buchetul a fost unul boem, compus din mure sălbatice, hortnesii, bujori și iederă
Foto: Arhiva personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Adela Popescu și Radu Vâlcan au surprins pe toată lumea când au anunțat că evenimentul pe care care îl așteptam la sfârșitul acestei săptămâni a avut deja loc. Cei doi s-au căsătorit într-un cadru de vis, departe de ochii curioșilor, iar cea care a făcut totul posibil este o prietenă apropiată a cuplului, fostă colegă de muncă la Acasă tv.

Adela (28 de ani) și Radu (38 de ani) și-au început viața de familie într-un cadru de vis, pe domeniul Hadar Chalet, alături de familie și prieteni apropiați. Imaginile publicate de Adela pe blogul personal au lăsat să se întrevadă detaliile unei nunți foarte stilate, cu elemente de decor care se încadrau perfect în spațiul ales pentru ceremonie, cu o rochie diafană și un buchet surprinzător, boem, compus din mure sălbatice, hortnesii, bujori și iederă.

 • Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au căsătorit sâmbătă (22 august), pe domeniul Hader Chalet
  Foto: Arhiva personală
 • adela popescu
  Rochia de mireasă a Adelei Popescu (28 de ani) a fost lucrată de Atelier Otilia Brăiloiu
  foto: Arhiva Personală
 • Buchetul a fost unul boem, compus din mure sălbatice, hortnesii, bujori și iederă
  Foto: Arhiva personală
 • Alături de Radu şi Adela au fost 60 de invitaţi: familia şi prietenii apropiaţi ai celor doi s-au bucurat alături de ei
  Foto: Arhiva personală
 • nunta adela popescu radu valcan
  Adela Popescu (28 de ani) și Radu Vâlcan (38 de ani) s-au căsătorit în mijlocul naturii, pe domeniul Hadar Chalet
  foto: Arhiva Personală
 • decor nunta adela popescu
  Așa a arătat decorul ales de Adela Popescu (28 de ani) pentru nuntă
  foto: Arhiva Personală
 • Maximize

1/6
 

Ca orice vedetă care se respectă, actrița a beneficiat de ajutorul unui wedding planner, dar nu din zona celor mai titrați de pe piață. Adela a avut încredere să lase organizarea celui mai important eveniment din viața ei pe mâna unei prietene, căreia, trebuie să recunoaștem, i-a ieșit totul la superlativ. Este vorba despre Ivona Nenu, fostă colegă cu Adela și Radu la Acasă tv, în departamentul de PR.

Ivona a transformat nunta Adelei Popescu în evenimentul anului

ivona_nenu_adela_popescu_radu_valcan.jpg

ivona nenu, adela popescu, radu valcan
Ivona Nenu, alături de Adela Popescu și Radu Vâlcan, la Hadar Chalet
foto: Adi Stoicoviciu

 

”Ne leagă o minunată prietenie de mulți ani, iar de câteva luni am trăit alături de ei cu emoție povestea celui mai frumos eveniment din viața lor, care a avut loc weekendul acesta la Hadar Chalet și vreau să le mulțumesc din suflet pentru încrederea pe care au avut-o în mine să le organizez nunta. Am visat de nenumărate ori aceste zile și am plâns de fericire când am văzut că au ieșit mai frumoase decât în orice vis. Sa fiți fericiți o viață, dragii mei Adela Popescu & Radu Vâlcan”, a scris Ivona pe contul ei de pe o rețea de socializare.

NUmele Ivonei a intrat în atenția publicului în urmă cu mai bine de un an, când întregul departament de PR de la Pro tv și Acasă tv a fost restructurat printr-o operațiune-fulger. Angajatelor li s-a pus în vedere să părăsească în 30 de minute clădirea și li s-a interzis accesul la computere, conform paginademedia.ro.

Pentru Ivona, acesta a fost însă impulsul de care avea nevoie pentru a-și lua destinul profesional în mâini si pentru a porni o mică afacere în domeniul organizării de evenimente, Ivo – Your Wedding Planner.

Numele tatălui lui Radu Vâlcan nu s-a regăsit pe lista invitaților la nuntă

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

 • adela popescu radu valcan

  Deși inițial a anunțat că se va căsători pe data de 30 august, Adela Popescu (28 de ani) nu a mai putut aștepta. Cu o săptămână înainte de data aflată de presă, ea și Radu Vâlcan (38 de ani) au fugit la altar și și-au spus „Da!” într-un decor de vis, pe domeniul Hadar Chalet, departe de ochii jurnaliștilor.

 • În mare secret, sâmbătă seara, Radu Vâlcan şi Adela Popescu au spus cel mai important „da” din viaţa lor. Cei doi s-au căsătorit şi au petrecut ca în poveşti, alături de familie şi prieteni. Din acest tablou a lipsit însă, tatăl mirelui. Vasile Vâlcan a aflat de la Click! că cel care-i poartă numele a devenit bărbat la casa lui.

 • O nuntă discretă, într-un decor de vis, pentru un cuplu fermecător, Adela Popescu și Radu Vâlcan. A fost pasul așteptat de toată lumea după o relație de cinci ani a unora dintre cele mai discrete vedete de la noi. Pentru Radu (38 de ani), aceasta nu este însă prima dată când ajunge în fața altarului, de numele tânărului fiind legate și câteva aventuri cel puțin surprinzătoare.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5