Olivia Steer, despre legea vaccinării: «Instaurează fascismul medical. Sunt mulți bani la mijloc»

olivia.jpg

olivia steer
Olivia Steer a fost invitată la B1 Tv
Foto: arhivă personală

Olivia Steer a apărut marți seară, 11 aprilie, la B1 Tv, la emisiunea “Se întâmplă acum”, pentru a vorbi despre problema vaccinării copiilor, în contextul în care în legea pusă în dezbatere de ministrul Sănătății apare propunerea ca părinții să fie acuzați de rele tratamente dacă nu își vaccinează copiii.

După cum se știe, soția lui Andi Moisescu este total împotriva vaccinurilor și militează pentru ca părinții să nu-și vaccineze micuții pentru că acest lucru i-ar infesta pe copii cu virusuri, spune ea. "Sunt foarte mulți bani la mijloc. Dintotdeauna, banii au mișcat lumea. Într-un mod nefast, însă", și-a început ea pledoaria.

Întrebată de ce s-a poziționat atât de ferm împotriva vaccinurilor, Olivia Steer a răspuns: "Din principiu. Pentru că am terminat Dreptul și știu care sunt legile, care sunt drepturile mele. Tot ceea ce face Ministerul Sănătății, că ne tot amenință cu această lege a obligativității vaccinării, este un abuz. Tot ce face Ministerul Sănătății este un abuz. Să oblige pe cineva să se vaccineze sau să recurgă la orice procedură medical împotriva voinței lui sau împotriva voinței părinților, dacă vorbim despre un minor, este neconstituțional".

Moderatorul emisiunii, Tudor Barbu, i-a pus în vedere cazurile copiilor morți în urma epidemiei de rujeolă din România. Olivia s-a arătat sceptică: "Acestea sunt doar niște declarații politice. A văzut cineva vreo dovadă că acești copii au murit într-adevăr de rujeolă? Avem buletine de la medicina legală? Nu am văzut și nu au fost oferite niciodată publicului aceste dovezi. Am văzut doar că acești copii au murit în spital, așa că eu, care știu care e situația spitalelor din România, sunt foarte suspicioasă cu privire la această declarație. Cred că fie e vorba de o infecție intraspitalicească sau de malpraxis. Dacă un copil este într-o mașină, pe stradă, are rujeolă și moare în accident de circulație, Ministerul Sănătății va spune că a murit din cazua pojarului pentru că avea virusul."

Soția lui Andi Moisescu nu a negat că și-a vaccinat copiii, dar la fel de bine a declarat că a stopat aceste proceduri: "Mi-am vaccinat copiii până la un moment dat, când am aflat toate informațiile pe care le știu astăzi. Care este motivul pentru care aș accepta ca băieții mei să fie vaccinați cu substanțe extrem de toxice?!", a adăugat Steer, care a și venit cu o carte pentru a-și susține afirmațiile, a lui Yehuda Shoenfeld, considerat în acest moment cel mai mare imunolog din lume, care a scris despre reacțiile adverse ale vaccinurilor.

 

 

Loading...

Citește și

 • olivia steer amenda antena 3 gadea

  Olivia Steer nu a creat doar controverse şi audienţă vorbind despre vaccinuri, ci le-a adus şi o mare pagubă celor de la Antena 3. Postul de televiziune a fost amendat de Consiliul naţional al Audiovizualului cu 25.000 de lei pentru ediţia emisiunii Sinteză zilei, difuzată în luna septembrie 2016, în care vedeta a vorbit despre convingerile ei.

 • olivia steer renuntare fumat tigari

  Olivia Steer şi-a schimbat stilul de viaţă, devenind vegană când era însărcinată cu Luca, cel de-al doilea băieţel al ei, venit pe lume în toamna lui 2008. În încercarea de a-şi ajuta sora să învingă boala, vedeta a ajuns chiar ea să fie interesată de alimentaţia fără foc şi fără proteine animale şi deşi în tinereţe era o fumătoare înrăită, a renunţat complet la acest viciu după 14 ani în care a cumpărat extrem de des pachete de ţigări. Fosta vedetă Pro tv a povestit care a fost momentul în care a luat această decizie.

 • olivia steer vaccinuri declaratii dincolo de aparente

  Olivia Steer nu se lasă şi deşi a împărţit ţara în două cu declaraţiile sale despre vaccinuri, fosta prezentatoare este dispusă să meargă până în pânzeşle albe pentru a demonstra că are dreptate. Invitată la o emisiune tv, bruneta a povestit despre momentul care a declanşat aceste atacuri şi dezvăluie care este poziţia sa cu privire la aceste acte medicale.

 • olivia steer vaccinuri

  Cunoscută pentru opiniile anti-vaccinare, Oliva Steer nu se lasă convinsă nici de ultimile statistici îngrijorătoare ale Ministerului sănătăţii, potrivit cărora 9 copii şi-au pierdut viaţa din cauza rujeolei, nefiind imunizaţi. Fosta prezentatoare Pro Tv a concluzionat că în acest caz ar putea fi vorba despre o mare manipulare, scopul final fiind comercializarea în număr mare a dozelor de vaccin.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1