Oliver Popa, colecţie de papioane. A ajuns la un număr amețitor

Oliver Popa (36 de ani) s-a mutat de trei ani la Londra, în speranţa că va da şi acolo lovitura pe plan muzical. El revine însă adesea în ţară, iar ziua de naştere şi-a petrecut-o alături de prietenii săi, la Bucureşti.

La cheful de pomină, solistul a primit un munte de daruri, inclusiv un papion superb, pe care l-a adăugat colecţiei sale pe care o păstrează la loc de cinste, în Anglia: „Prietenii ştiu că sunt fan papioane, aşa că de fiecare dată mai primesc câte unul. Anul acesta l-am primit pe cel cu numărul 100 şi îi mulţumesc celei care mi l-a făcut cadou. Unele mi le cumpăr singur”, ne-a povestit solistul.

6-7-v-55.jpg

Oliver Popa ne-a arătat colecţia de papioane

 

El şi-a sărbătorit ziua de naştere de două ori. A chefuit în ţara natală pe 9 februarie, iar pe 12 februarie, chiar de ziua lui, a organizat şi o întâlnire cu prietenii englezi. “Am ales să îmi fac, şi să fac şi celor dragi mie, un mic cadou muzical şi, împreună cu o echipă extraordinară, pe care am întâlnit-o aici, la Londra, am înregistrat piesa «Once Upon A December», la care am făcut şi un frumos videoclip”, a mai adăugat el.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1