Olimpia Melinte goală, aşa cum nu o vezi în serialul „Vlad”. Câte transformări a suferit pentru roluri!

olimpia-melinte-adi-nartea-vlad.jpg

olimpia melinte adrian nartea
Olimpia Melinte şi Adrian Nartea, în serialul "Vlad"

Olimpia Melinte, Interpretă a personajului Eliza, din serialul „Vlad”, difuzat în fiecare luni la PRO TV, a apărut goală-puşcă și a fost transformată de-a lungul carierei pentru rolurile care i-au fost încredințate. A filmat nud pentru „Cannibal” şi a a avut parte de schimbări de look radicale pentru cea mai nouă producţie în care a jucat, „Sordo – The Silent War”. Olimpia Melinte s-a lăsat urâţită de cei care s-au ocupat de machiajul ei.

Actorii sunt ca nişte cameleoni şi mulţi dintre ei au parte de transformări radicale pentru anumite proiecte în care joacă. Olimpa Melinte (32 de ani), actriţa care o interpretează pe Eliza Dragomir în serialul „Vlad”, de la PRO TV, a filmat şase luni și a purtat peruci pentru a-și interpreta personajul la diverse vârste.

În 2013, când a filmat pentru „Cannibal”, actriţa a trebuit să se dezbrace, iar un an mai târziu, pentru rolul lui Roxie, o tipă bulimică din „Selfie”, s-a îngrăşat 10 kilograme. „În «Cannibal» am interpretat rolurile Alexandrei şi al Ninei, două surori care nu se înţeleg prea bine şi care vin la muncă în Spania. Pentru acest dublu rol am dat câteva probe, deşi regizorul Manuel Martin Cuenca m-a plăcut de când m-a văzut prima oară”, povesteşte actriţa pentru Click!. 

cannibal-olimpia-melinte.jpg

olimpia melinte
Olimpia Melinte a avut rol principal în pelicula "Cannibal". A apărut goală și pe afiș

Pentru rol, Olimpia a făcut mai multe eforturi:  a petrecut trei luni în Spania, a învăţat limba spaniolă în două săptămâni, a făcut câteva cursuri de masaj şi s-a îngrăşat 10 kg, la fel cum a făcut şi pentru personajul Roxanei Popa, din pelicula „#Selfie” (2014). „Este dificil pentru un actor român să filmeze peste hotare, iar eu mi-am negociat contractul foarte bine”, ne-a mai povestit Olimpia.

Olimpia Melinte a apărut goală și a fost nominalizată la „Oscarurile spaniole”

Pe lângă provocarea de a juca într-un film străin, actriţa a trebuit să-şi facă curaj şi pentru scenele nud. Ea apare în toată splendoarea, goală-puşcă, chiar şi pe afiş. „Pentru orice secvenţă în care trebuie să mă dezbrac vorbesc cu regizorul şi îmi explică de ce trebuie să fac acest lucru. Regizorul este motorul şi trebuie să ştie ce vrea de la un actor”, a povestit pentru Click! actrița Olimpia Melinte. Pentru acest rol, actriţa a fost nominalizată la Premiile Goya, „Oscarurile spaniole”, la categoria „Revelaţia anului”. Anul acesta, ea va deveni mamă şi va avea un băieţel, iar din toamnă o aşteaptă două noi proiecte.

olimpia-melinte-surdo.jpg

olimpia melinte
Olimpia Melinte, transformată pentru rolul din „Sordo – „The Silent War”

Olimpia Melinte s-a lăsat urâţită pentru „Sordo – „The Silent War”

Pe 22 martie, actriţa va avea premiera filmului „Sordo – The Silent War”, un film în care joacă alături de Hugos Silva şi Aitor Luna. Actriţa a povestit pentru protv.ro: „Îmi plac foarte mult proiectele care îmi oferă șansa de a învăța ceva nou. Pentru acest rol am învățat să călăresc și mi-a plăcut foarte mult treaba asta, apoi am învățat să vorbesc limba spaniolă cu accent ucrainean. Un antrenor vorbitor nativ m-a ajutat foarte mult pentru că accentul este altul, i-urile sunt mult mai moi, r-urile sunt mult mai dure. Am învățat și câteva cuvinte în limba ucraineană, acelea pe care le înveți de obicei prima oară când înveți o limbă străină (râde). Am mai învățat să trag cu pușcă... am mai tras până acum cu arma, dar niciodată cu genul acesta de arme de război. Pe atunci erau arme foarte grele, puști cu patul din lemn și mi-a plăcut foarte mult și partea asta”.

olimpia-melinte-sordo.jpg

olimpia melinte
Olimpia Melinte a avut multe ore de petrecut la machiaj

Olimpia Melinte a amețit la filmările cu un ochi acoperit

„Pe mine m-a încântat foarte mult faptul că producătorii nu m-au văzut... frumoasă. Știi de ce? Pentru că e un mare hadicap, la un moment dat. Mie mi s-a întâmplat de nenumărate ori în România să mi se spună: «Da, te-ai potrivi pe rolul ăsta, dar ești prea frumoasă, noi căutăm o fată mai...». Ei bine, nu, ei nu s-au gândit deloc la asta și faptul că m-au urâțit în felul acela și că mi-au luat toată feminitatea m-a bucurat foarte mult. Au fost multe ore de stat la machiaj, ce vedeți voi în poze este partea soft, pentru că există și o parte în care o vedem și fără petecul de la ochi. Pentru acest lucru, am stat câte 3-4 ore la machiaj și este o senzație foarte neplăcută să nu vezi cu un ochi deloc, te ia amețeala până te obișnuiești. Mi-a trebuit o perioadă în care să mă acomodez, pentru că trebuia să merg și călare și cu un ochi acoperit. O experiență foarte provocatoare”, a povestit actriţa pentru protv.ro.

Loading...

Citește și