Olga Delia Mateescu, la spital după un accident de maşină

olga-delia-mateescu-secretul-mariei-antena_1.jpg

olga delia mateescu
Olga Delia Mateescu a ajuns la spital în urma unui accident rutier

Veşti neplăcute care o au pe în prim-plan pe îndrăgita Olga Delia Mateescu. Actriţa de teatru şi film a ajuns la spital în urma unui accident rutier şi va fi nevoită să stea departe de scenă o bună perioadă. Maşina actriţei a fost lovită de un şofer neatent, care nu a acordat prioritate.

Sâmbătă, 8 decembrie, actriţa Olga Delia Mateescu (69 de ani) şi-a speriat fanii de pe Facebook, când a anunţat că a avut parte de un eveniment nefericit în trafic, în Bucureşti. „Accident. Cred că o lună sunt scoasă din circuit din cauza unora (gen gură mare cu glugă şi cu Audi), care nu au cedat trecerea la intersecţie. Să dea Dumnezeu să mă refac mai repede”, a scris actriţa din „Secretul Mariei” şi „Vocea Inimii”. Am contactat-o pe actriţă şi am vrut să aflăm mai multe amănunte, atât cât poate spune din cauza anchetei care se află în desfăşurare.

„Am de tras, nu am fracturi, dar nici bine nu sunt. Tipul care m-a lovit m-a aruncat cu maşina într-o groapă, în care se construia ceva, şi tot el stătea pe margine apoi şi vocifera. Nu ştiu în ce stare este maşina mea, pentru că am fost dusă de salvare, care a venit imediat, la fel şi poliţia. Am avut prietenii alături, care au venit să mă ajute. O să stau în spital câteva zile, nu voi fi aptă să urc pe scenă, aş putea spune că acest «cadou minunat» de Sărbători mă va face să pierd câteva piese de teatru, câteva reprezentaţii, nici nu ştiu câte. Şi toate acestea din cauza acestui şofer, şmecheraş, care m-a lovit”, ne-a povestit actriţa, în exclusivitate. Pe Olga Delia Mateescu o ştiţi din câteva pelicule de dinainte de 1989, din „Dumbrava minunată” (1981), „Misterele Bucureştilor” (1983), „Masca de argint” (1983) sau „Colierul de turcoaze” (1985). Actriţa s-a făcut din nou remarcată în 2005, când a primit un rol negativ în serialul „Secretul Mariei”, de la Antena 1, iar apoi a jucat în „Vocea inimii”, la acelaşi post de televiziune, un an mai târziu.      

Loading...