Olga Bălan, calvar cu sânii imenşi. I-a cerut doctorului să-i taie mult din ei

olga-balan-sani.jpg

olga balan
Olga Balan avea sânii şi mai mari înainte de a slăbi 15 kg
foto: arhivă personală

Actrița și cântăreața Olga Bălan a rămas în folclorul monden cu o poreclă onorantă: “solista cu cei mai mari sâni naturali”. Puţini ştiu însă că artista a avut mari problem din cauza dotărilor, aşa că, în urmă cu şapte ani, a apelat la o operaţie de micşorare a sânilor. Durerile de spate erau insuportabile.

Olga Bălan (49 ani), solista cu cei mai mari sâni naturali de la noi, susține că nu este simplu să ai bustul mare. Ea recunoaște că sânii atrag atenţia, că pun în valoare feminitatea, însă un bust generos poate fi şi un calvar pentru posesoare, durerile de spate fiind inevitabile. În plus, ca să-şi menţină fermitatea bustului, solista este nevoită să facă zilnic gimnastică și exerciţii în bazin.

olga-balan-slaba_2.jpg

olga balan
Olga Bălan este una dintre cele mai sexy soliste de la noi
foto: arhivă personală

”Întotdeauna a trebuit să fac gimnastică, să înot, ca să-mi mențin silueta și bustul. Cu cât e mai mare, cu atât e mai greu, deranjează coloana vertebrală. Plus că, de la o anumită vârstă, ei se uită în jos și atunci e bine să facem multă mișcare ca să stea sus. Lăsând gluma la o parte, doamnelor și domnișoarelor, acelora dintre dumneavoastră care vor sâni foarte mari, le spun că acest lucru este o povară pentru coloana vertebrală, dar şi pentru voi însevă, pentru că trebuie să aveţi întotdeauna o postură foarte dreaptă”, ne-a mărturisit Olga Bălan.

18-2-col-olga.jpg

olga balan iubit
Se iubeşte cu Dragoş Zaharia, de profesie fotograf

Olga Bălan şi-a micşorat sânii acum 7 ani

Și, pentru că la un moment dat durerile de coloană au fost insuportabile, Olga s-a prezentat la medic cu intenția de a-și micşora “podoabele” pentru a scăpa de calvar. Operația a avut loc în Italia, unde artista a locuit peste 20 de ani. ”M-am operat în 2012, în Italia. Intervenția a fost gratis, pentru că sânii imenși îmi afectau coloana vertebrală, era o situaţie medicală, nu estetică. Doar aici în România se plătește pentru aşa ceva. Cântăreau peste 10 kg. Însă, medicul nu a vrut să taie din ei foarte mult, cât aș fi vrut eu, ci cât a considerat că e bine în funcție de statura și de conformația mea”, ne-a dezvăluit Olga Bălan, pe care am întânit-o recent la ”Cafeneaua Actorilor” din Bucureşti, la un eveniment aniversar.

olga-balan-slaba_1.jpg

olga balan
Olga Bălan este tare mândră de corpul ei de când a slăbit. Aşa s-a îmbrăcat luni seara, la un eveniment

Interpreta a luat-o pe urmele lui Mihai Trăistariu și s-a înscris la Eurovision pentru Republica Moldova şi Belarus, cu aceeași piesă, ”Suflet trist”, compusă şi scrisă de ea. Cu aceeași melodie nu s-a calificat în semifinalele competiției naționale din acest an. Eurovision 2019 are loc în luna mai, la Tel Aviv, România concurând în cea de a doua semifinală.

Loading...

Citește și