Octavia Geamănu și Marian Ionescu și-au botezat băiețelul în secret

octavia_bebe.jpg

octavia geamanu
Octavia, Marian și Andrei, o familie fericită
Foto: arhivă personală

Octavia Geamănu (32 de ani), prezentatoarea Observatorului Special de la Antena 1, și-a luat vacanță de la locul de muncă înainte să nască. A lipsit patru luni, dar acum este pregătită să se întoarcă la pupitru. Un eveniment important din viața ei i-a cerut însă toată atenția: botezul băiețelului său.

Micuțul Andrei, un copil foarte expresiv și cu o podoabă capilară de invidiat, a fost vedeta zilei de duminică, 19 februarie, când celebrii săi părinți au decis să-i ofere darul botezului. Octavia și Marian Ionescu (54 de ani) au ținut totul cât mai secret cu putință. Tocmai de aceea, vedeta postului Antena 1 a făcut dezvăluiri de abia după câteva zile de la fericitul eveniment, prin intermediul unui mesaj publicat pe Facebook. Mai mult, și petrecrea a avut loc în timpul săptămânii, când Andrei a primit nenumărate daruri.

"Dupa o slujbă superbă duminică, atunci când ne-am botezat bebelușul, aseară ne-am întâlnit cu oamenii dragi nouă, cărora le mulțumim pentru ca ne-au fost aproape. Desigur că Andrei le mulțumeste pentru darurile minunate. O sa vă povestesc mai multe, puțin mai tarziu, pe blog ", a scris Octavia.

octavia_2.jpg

octavia geamanu observator special
Octavia Geamănu se întoarce pe sticlă curând
Foto: Antena 1

Prezentatoarea tv și-a văzut visul cu ochii în 20 noiembrie, când a devenit mamă pentru pirma dată. Ea și Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5, au împlinit doi ani de căsnicie luna aceasta.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • octavia geamanu

    Octavia Geamănu trăieşte momente magice după ce duminică a devenit mămică. Frumoasa prezentatoare a Observatorului Special de la Antena 1 abia dacă îşi poate stăpâni lacrimile când se uită la bebeluşul ei. Vedeta a publicat un scurt filmuleţ în care din cauza emoţiilor apare umflată de plâns.

  • octavia geamanu

    Octavia Geamănu (32 de ani), vedeta postului Antena 1, a devenit mămică pentru prima dată acum aproape o lună. În 20 noiembrie, prezentatoarea "Observatorului Special" și-a văzut visul cu ochii și și-a strâns puiul în brațe. Atât ea, cât și soțul ei, Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5, sunt cum nu se poate mai fericiți.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1