Oana Zăvoranu se teme de furia tinerelor: «Am 50 de genţi de firmă!»

oanaaa.jpg

Oana Zăvoranu, Adelina Pestrițu, Lora, Loredana Chivu, Oana Roman
Oana Zăvoranu donează haine, poşete, pantofi şi bijuterii în valoare de 200.000 de euro
Foto Instagram

E haos pe Calea Dorobanţilor, în faţa blocului, unde Oana Zăvoranu se pregăteşte să deschidă uşile apartamentului, ce îi serveşte vedetei pe post de dressing. Bruneta a primit o avalanşă de mesaje pe conturile ei de socializare, potrivit cărora aproape toate femeile ar vrea să plece acasă cu o geantă de la o renumită casă de modă! Speriată oarecum de cerinţe, comparativ cu realitatea, vedeta a explicat că nu are de oferit foarte multe astfel de poşete de brand.

Oana Zăvoranu se transformă miercuri în Moş Crăciun pentru sute de femei care s-au aşezat la coadă să primească un cadou de la ea. Vedeta a anunţat că donează peste 1.500 de piese de vestimentaţie, genţi de firmă, pantofi, bijuterii şi ceasuri, dar a observat că majoritatea doamnelor sunt interesate de poşete, pentru care au format o coadă kilometrică.  

zavo1.jpg

oana zavoranu haine coada femei cadou
Sute de femei au aşteptat ore întregi ca vedeta să le invite în apartament pentru a-şi alege un cadou
foto: Click!

"Dragele mele, vreau să fac o precizare de ultimă oră, mai mult decât necesară, dat fiind miile de mesaje venite de la voi atât pe Facebook, cât și pe Instagramul meu, în care, în proporție de peste 95% toate doriți genți Louis Vuitton, Chanel, etc. Am spus foarte clar, că sunt în jur de 50 de genți, dintre care 10 sunt aceste brand-uri, restul genților fiind D&G, Cavalli, Gf Ferre, Moschino, Gucci,Jimmy Choo, Prad,Jiucy Couture, Pink, Victoria Secret, Donna Karan, Marc Jacobs și niște plicuri tot de brand... Ideea este, că nu pot mulțumi pe toată lumea cu genți sau pantofi sau etc... De asemenea, 60% din haine sunt no name-uri, dar de mare calitate, brand-uri foarte cunoscute și apreciate în America, lucru care vi-l confirmă și Capatos! Deci, în concluzie, vreau să vă rog, să nu transformați un eveniment pornit din suflet, fără să mă oblige nimeni, și unic... că nimeni dintre vedete nu da un Ac cadou,  şi să va văd bucuria pe chipul vostru, chiar dacă nu veți fi printre cele care își iau genți sau haine de firmă. Vă mulțumesc pentru înțelegere....anticipat!

Succes, că în fond este vorba de noroc", a revenit vedetea în această după-amiază pe Instagran.  

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1