Oana Zăvoranu s-a enervat pe prietenii de pe Instagram. Ce le-a zis

oana_zavoranu_1.jpg

Oana Zăvoranu le-a explicat fanilor de ce nu-i place să fie întrebată de ce nu face copii
Foto Instagram
Citeste tot despre: 

Oana Zăvoranu a publicat un mesaj pe rețelele de socializare unde le-a explicat din nou prietenilor de ce nu-i place să fie întrebată de ce nu face copii. Zăvo a reacționat imediat când și-a dat seama că în ultima perioadă a primit foarte multe întrebări pe această temă, care o cam deranjează.

Din punctul ei de vedere, nu ar trebui să fie atât de des întrebată dacă va fi mamă, deoarece ea crede că subiectul acesta este unul personal, motiv pentru care a publicat un mesaj pe rețelele de socializare unde și-a luat la rost prietenii virtuali pentru insistențele respective.

„Eu vă înțeleg curiozitatea de a ști când voi avea un copil sau ce părere am despre această chestiune… dar de aici până la OBSESIA pe care observ că ați dezvoltat-o unii dintre voi pe rețelele de socializare, vis-a-vis de acest subiect, este cale lungă…?? Zilnic, ori mă întrebați direct ori îmi trimiteți mesaje care sună TOATE (absolut toate) AȘA: „Bună Oana, când vei fi mămică, îți dorești un copil?”. Alooooo, v-am răspuns, cred, de peste zece-cinsprezece ori la acest subiect… TERMINAȚI! GATA! Când am să am ceva să vă comunic despre asta, o să vă zic eu, fără să mă mai întrebați, ok? Aveți atâtea lucruri despre care puteți întreba… chestii inteligente, eventual lucruri pe care vreți să le știți despre mine sau ce opinii am eu cu privire la anumite situații sau probleme și, în limita timpului, ați văzut că vă răspund cu drag, nu expediez pe nimeni… dar să fie și întrebările alea mai wow așa…mai „dăștepte” că să zic…”, a scris Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu oferă 100.000 de euro pentru o mamă purtătoare

Oana Zăvoranu a anunţat mai demult că îşi caută o mamă surogat care să aducă pe lume pruncul în locul ei. Pentru tot efortul ei, femeia ar urma să fie recompensată, prin contract, cu fabuloasa sumă de 100.000 de euro.

"De ce vorbim de adopţie? Care e adopţia? Este ovulul meu! De ce îmi spun mie oamenii că nu am voie să fac un copil pe această cale? Eu am să fac un contract cu individa. Să depăşim durerile facerii, totuşi. Îmi iau nişte obligaţi faţă de mama purtătoare şi faţă de copilul meu. Sunt capabilă să-i ofer afecţiune, pentru că eu sunt un om foarte sensibil. Cum să îmi adopt? Îmi e frică când văd femei gravide, deoarece sunt atât de fragile. De aceea nu am făcut un copil până la vârsta mea. Chiar credeţi că Kim Kardashian a născut? Totul este show! Sunt gata să dau şi 100.000 de euro", a spus Oana Zăvoranu la Antena 1.

Loading...

Citește și

  • oana zavoranu silicoane

    Dacă acum mai mulți ani, Oana Zăvoranu devenise abonata operațiilor estetice, acum, aceasta vrea să fie cât mai aproape de natural cu putință. Tocmai de aceea are nevoie de ajutorul medicilor pentru a scăpa de urmele trecutului. Ba mai mult, vrea să lanseze și o nouă modă.

  • oana zavoranu alex ashraf

    Cumpărăturile de lux sunt specialitatea Oanei Zăvoranu. Şi cum o femeie nu are niciodată prea multe haine, pantofi sau genţi, e clar ca lumina zilei că şi vedeta noastră comandă haotic tot ce îi face cu ochiul, iar preţurile sunt de-a dreptul ameţitoare. Recent, fosta actriţă, moştenitoare a unei averi impresionante de 5 milioane de euro, a fost surprinsă de fotoreproterii Click! într-o ţinută de fiţe, pentru care a scos din buzunar 4.000 de lei. Şi asta doar pentru încălţăminte.