Oana Zăvoranu s-a apucat de tras de fiare la sală

12_baza-oana-zavoranu.jpg

Actrița se antrenează la sală, apoi se relaxează la solar

Renumita actriță care joacă în serialul „Sacrificiul” (Antena 1) și-a surprins admiratorii cu o vizită filmată recent la sala de sport și postată pe conturile sociale. Oana Zăvoranu (46 de ani) arată foarte bine de când se știe, iar datorită genelor foarte bune moștenite, nu a avut niciodată probleme cu greutatea.

Tocmai de aceea, diva și-a permis luxul de a nu trece pragul nici unei săli de sport pentru a-și exersa mușchii. Ea a ales varianta mai simplă și mai luxoasă a masajelor de tonifiere și a tratamentelor ultramoderne de remodelare corporală. În plus, pentru a-și menține nuanța ciocolatie a pielii, Oana Zăvoranu s-a abonat la solar. Din motive încă necunoscute, actrița a început anul cu o premieră: s-a apucat de sport. Bruneta s-a filmat în timp ce ridică două gantere într-o sală de forță dotată cu tot felul de aparate pentru antrenament. Fericită, îmbrăcată sport și cu o talie de viespe, vedeta face sport cu zâmbetul pe buze, semn că, într-adevăr, nimic nu este imposibil pentru ea. 

 

Loading...

Citește și

  • oana zavoranu alex ashraf sarbatori craciun impreuna

    E din nou lapte și miere în cuplul Oana Zăvoranu-Alex Ashraf. Cei doi soți au revenit la sentimente mai bune înainte de Crăciun și s-au împăcat, petrecând împreună Sărbătorile. În urmă cu ceva timp, actrița din serialul "Sacrificiul" de la Antena 1 și partenerul ei au trecut prin tensiuni ajungând chiar să șteargă toate pozele pe care le aveau împreună pe rețelele sociale.

  • La vârsta de 46 de ani, Oana Zăvoranu arată impecabil. Graţie medicinii estetice, dar şi a alimentaţiei sănătoase, vedeta arată ca o puştoaică de liceu. Pe lângă tratamentele pe care le face la salon pentru a arăta mai suplă şi mai tânără, actriţa, pe care o vedeţi în prezent în serialul ”Sacrificiul”, de la Antena 1, este nelipsită de la şedinţele de solar.