Oana Zăvoranu o atacă și pe Adelina Pestrițu? «Firfizoancă obosită și flămândă ce ești!»

oana_yavoranu.jpg

Oana Zăvoranu
Foto Instagram

Oana Zăvoranu nu s-a putut abţine şi a sărit cu jigniri şi la vedetele care fac promovare pe conturile personale și publică fotografii cu mâncare, sugerând că ar fi singura care ar avea bani să mănânce acele preparate.

 Zăvo nu are de gând să oprească din aceste declaraţii, şi recent, a criticat-o pe Oana Roman, denumind-o Onuca Pateuţ şi transmiţându-i că nu i se pare normal că Oana este PR şi prezentatoare a unei emisiuni online. Printre alte vedete care au fost jignite de Oana se numără şi Loredana Chivu, Mihai Bendeac şi Andreea Raicu, iar ținta pe care fanii lui Zăvo au văzut-o în cele mai recente postări ale preferatei lor ar fi Adelina Pestrițu.

"Nu sunt vreo ciufută, însă simţul ridicolului trebuie să existe ‘la purtător’, în momentul în care te vrei a fi ‘vedeta’ kilului meu, deşi clar, n-ai niciun talent pe undeva, însă ca influenceră, mocangistă, bloghista MY ASS, ce te crezi, îmi pozezi şi îmi filmezi mie, din toate unghiurile posibile , o amărâtă de mâncare, care crezi tu imbecilo, că pentru noi ’muritorii de rând’, nu ca tine, firfizoancă obosită flămândă ce eşti, reprezintă HRANĂ!!!! şi pentru NOI E VREO NAVETă SPAŢIALĂ sau ce? DA, e hrană idioato, adică MÂNCARE, nu motiv de cinci sute nouăzeci de poze şi filmări din toate unghiurile. Şi dacă nu o pozaţi şi filmaţi zilnic pe mâncare, vă stă în gât, nu? Gen... Da ce credeţi voi nehalitelor, că noi n-am mai văzut mâncare în vieţile noastre? Că noi mâncăm cumva de pe jos aşa? Adică, gen, vă aşteptăm pe voi de prin toate fundurile Moldovei sau, de pe unde tot apăreţi ca băşina porcului după ploaie, să ne arătaţi voi că mâncaţi. Aşa, şi noi, ce? Noi facem foamea aşa şi o ardem zi lumină pe apă plată cu lămâie sau ce, sărăciilor? Adică numai voi mâncaţi friptură cu cartofi prăjiţi? Şi noi săracii, întingem cu miezu’ de pâine prin aer, pe acolo unde vă vin vouă fripturile moca, de pe la tot felu’ de patroni care v-o dau pe ‘supt’ masă (pe ea, friptura, zic!), pentru o friptură moartă?", a scris Oana Zăvoranu în postarea dură pe care a publicat-o pe Instagram

Prietenii virtuali au insistat că ar fi vorba de Adelina Pestrițu, iar Zăvo nu a negat.

mesaj.jpg

Comentariu lăsat de un prieten virtual la mesajul publicat de Oana Zăvoranu
Foto Instagram

Oana ţine mereu să spună lucrurilor pe faţă, recent, Zăvo a publicat un mesaj în care le-a criticat pe vedetele care folosesc fond de ten, spunând despre ele că sunt mai "gletuite decât Ana a lui Meşterul Manole".

"Cum e cu toate bloghistele, mocangiste, fomiste, vedete «wannabe (n.r.: care îşi doresc să fie persoane publice)» sau unele chiar mai «consacrate», care îşi fac ele un milion opt sute şaizeci şi trei de mii de selfie-uri până se hotărăsc că arată «vii» într-una. Şi, după ce o postează şi sunt mai «gletuite» decât Ana a lu’ Mesteru’ Manole, au grijă să spună că ele aşa se scoală fresh de dimineaţă şi totul se datorează vieţii «healthy (n.r.: sănătoase)» pe care o duc şi a detox-urilor MY ASS, care cică le tot fac ele, de când le-a facut mă-sele lor prin păpuşoi! Get lost, BITCH! (n.r.: Dispari, femeie stricată)", a declarat Oana Zăvoranu pe pagina ei de Instagram.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1