Oana Zăvoranu, naşă de botez. Ce bine îi stă cu bebeluşul în braţe

oana-zavoranu.jpg

oana zavoranu cu un bebelus in barte pe care l-a botezat
Oana Zăvoranu a creştinat un bebeluş
Foto: arhivă personală

Pentru toate există un început, iar Oana Zăvoranu a debutat într-un rol în care nu credeam că o să o vedem vreodată. Noua "meserie" nu are legătură cu cariera ei profesională, cea de actriţă, ci cu viaţa personală. Bruneta a creştinat un băieţel şi este extrem de mândră că a devenit pentru prima dată naşă, ipostază în care s-a aflat alături de soţul ei, Alex Ashraf.

Oana Zăvoranu se lasă greu înduplecată când vine vorba de copii. Vedeta a declarat în repetate rânduri că nu-şi doreşte să devină mamă, ba chiar a lansat o ofertă fabuloasă pentru femeia care ar vrea să-i poarte în pântece copiii. Cum nu a găsit pe cineva pe gustul ei căreia să-i ofere 100.000 de euro, atât cât era dispusă să plătească, bruneta s-a consolat cu câteva pisicuţe şi recent cu statutul de părinte spiritual. Oana Zăvoranu, pe care o vedeţi în serialul Sacrificiul de la Antena 1, a devenit de curând naşa unui băieţel pe care l-a botezat împteunmă cu soţul ei Alex Ashraf.  "Primul și cel mai dulce fin al meu și al lui Alex,.. și doar știți că mie nu-mi plac copiii, dar el e altfel, cu el chiar mă joc și mi-e drag să îl țin în brațe. Asta până când începe să plângă și nu mai știu ce să fac cu el și îl ia mami lui", a povestit vedeta fanilor săi de pe Instagram, reţea socială unde a şi ataşat o imagine de senzaţie cu micuţul pe care îl priveşte drăgăstos de parcă ar fi pregătiră pentru unul al ei.

Oana Zăvoranu a făcut cununia civilă şi nunta în mare secret  

Oana Zăvoranu s-a cununat civil cu alesul inimii sale,  Alex Ashraf în vara lui 2016. Nunta a avut loc în acelaşi an, dar la începutul lunii septembrie , în mare secret. Cununia religioasă dintre cei doi a fost un eveniment special pentru ei încât au vrut să ţină totul departe de ochii curioşilor. Nașii de cununie ai Oanei și ai soțului său au fost Silviu Prigoană și soția lui, Mihaela. Alături de soțul său, Alex, Prigoană a fost cel care a determinat-o pe Oana să se cunune religios: „Oana Zăvoranu în biserică, e ceva greu de imaginat, dar se poate pentru că și ea se emoționează, și ei poate să îi curgă o lacrimă. Am simțit nevoia să fiu unită cu Alex și în fața lui Dumnezeu", povestea actriţa. Silviu Prigoană este, de altfel, renumit pentru numărul impresionant de fini, 54 în total, după cum a afirmat chiar el în interviu, toți, de diferite naționalități și religii. 

 

Citeşte şi:

Oana Zăvoranu îşi soarbe soţul din priviri: «Nu vei putea fi înlocuit niciodată de nimeni!»

Ce spune Oana Zăvoranu despre contractul prenupţial pe care l-ar fi semnat

 

 

Loading...

Citește și

  • oana zavoranu rochie mireasa

    A fost extrem de secretoasă cu data la care şi-a unit destinele cu Alex Ashraf (31 de ani) şi mai are în plan un eveniment la fel de discret. Oana Zăvoranu (44 de ani) vrea să se mărite la moschee, îmbrăcată în burqă, acea haină purtată de femei în unele tradiții islamice care le acoperă trupurile în locurile publice. Vedeta a explicat că această decizie a ei nu are nicio legătură cu schimbarea religiei.

  • oana zavoranu

    Oana Zăvoranu și-a unit doar destinul cu bărbatul pe care-l iubește, dar mărturisește că se simte mai aproape de Dumnezeu, iar decizia de a se cununa religios a fost un impuls benevol care i-a schimbat viața în bine. Oana a povestit într-un interviu cum a decurs cununia organizată în secret.