Oana Zăvoranu, despre operațiile estetice: «Sunt 100% naturală»

zavoo.jpg

Oana Zăvoranu
Foto Instagram

Oana Zăvoranu a publicat un mesaj pe rețelele de socializare în care a mărturisit faptul că nu este adepta operațiilor estetice, motiv pentru care ea nu a ajuns pe mâna doctorului estetician. Vedeta este mândră de aspectul ei și își sfătuiește prietenii virtuali să aleagă să fie naturali.

Ea a explicat că la nivelul sânilor a avut parte opt intervenții, însă a ales că cea mai bună variantă a ei este să fie naturală. Zăvo mănâncă tot ce-i place și nu se abține, lucru care o face să se simtă bine în pielea ei.

„Nu am operații estetice nicăieri în afară de sâni...pe care după opt încercări, (reușite majoritatea), i-am scos! Acum sunt 100% NATURALĂ. Nu am silicon în buze sau pomeți, nu am filere de umplere, nu am botox, nu am implanturi de bărbie, pomeți, fese, etc....nu am operații de blefaroplastie sau lifting. NICĂIERI! Mănânc ce îmi e poftă, oriunde, oricând, inclusiv noaptea din noptiera plină cu ciocolată. Nu mă demachiez întotdeauna pentru că uneori mi-e lene, dar când o fac, am câteva creme și serumuri fiță pe care le folosesc...am să vi le scriu și arăt care cum sunt! Nu abuzez de mult machiaj, de fapt mă obosește să mă machiez, nu am MAKE-UP ARTIST...ce situație! Singură îmi fac machiajul de zi cu zi, fără să îmi ia mai mult de 15 minute...nu mă sculptez sau gletuiesc, pentru că sunt norocoasă să nu trebuiască să mă izmenesc opt sute de ore în oglindă ca să ‘îmi dau o față’ să pot ieși pe stradă”, a declarat Oana Zăvoranu pe Instagram.

Loading...

Citește și

  • Oana Zăvoranu a ieșit în plină zi cu o mască pe față care i-a cam speriat pe cei care treceau pe lângă ea. Vedeta a publicat imaginea pe rețelele de socializare, iar fanii au reacționat imediat, mărturisindu-i că arată foarte bine.

  • Alex Ashraf, soțul Oanei Zăvoranu a pierdut custodia fiului în vârstă de opt ani. Până mierucri, 30 mai, Alex avea custodie parțială asupra fiului lui dintr-o relație pe care a avut-o alături de o altă femeie. Magistrații Judecătoriei București au hotărât să retragă custodia parțială a lui Alex Ashrav pe care o avea asupra copilului lui.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1