Oana Zăvoranu a decis! Va face un copil! Vrea un băiețel

oana_zavoranu.jpg

oana zavoranu relatie copl operatii estetice
Oana Zavoranu recunoaste ca se gandeste din ce in ce mai serios la un copil
foto: Facebook

Oana Zăvoranu este una dintre vedetele care, în ultima vreme, s-a schimbat enorm. După ce s-a căsătorit cu bărbatul pe care îl consideră jumătatea ei, Oana a devenit mai puțin mondenă, s-a lansat în afaceri cât se poate de serioase și s-a apucat să le facă praf pe vedetuțele din jurul ei.

Oana Zăvoranu a fost invitată în emisiunea prezentată de Dan Capatos la Antena 1 și acolo a făcut o serie de dezvăluiri despre ceea ce s-a întâmplat cu ea. Nu s-a ferit să dicute despre operațiile estetice, despre viitorul relației ei cu Alex, despre familie. ”Nu am botox, nici măcar botox nu am. N-am nimic nici în buze, sunt aşa cum m-a lăsat mama mea, vreau să îmi fac, în schimb, un jawline. Dacă mi-aş face ceva aş spune: da, am făcut. Cât chirurgia estetică te înfrumuseţează nu e nimic rău în a apela la ea. N-am buze puse, eu sunt naturală că nu am cum să vorbesc despre altele. La sâni am umblat, la faţă îmi este cam frică. Nu am pomeţi puşi, nu am buze puse, poate o să îmi pun botox”, a explicat vedeta. Și, recunoaște ea, acum, de când simte că formează, cu adevărat, o familie alături de soțul ei, se gândește cum va fi când va devein mamă. ”O să lucrăm la acest lucru (la un copilaş, n.red.), dar nu acum pentru că suntem prinşi cu afacerile. Dar sunt curioasă cum ar arăta băiatul meu. Contează cât de puternici suntem, dar acasă trebuie să fie cineva mai calm decât noi", a spus Oana Zăvoranu.

Loading...

Citește și

  • Oana Zăvoranu și-a reluat activitatea de „polițista vedetelor”. Nu uită și nu iartă nimic. Astfel că, Zăvo și-a scos ghearele și a publicat un mesaj pe rețelele de socializare în care atacă personalitățile mondene care se consideră influencere din România.

  • Timp de o vreme ar fi părut că Oana a încetat războiul pe care l-a început cu persoanele care beneficiază de sponsorizări din partea unor companii, însă vedeta a revenit la ”atac”. Vedeta a mărturisit că nu i se pare normal ca anumite persoane să primească mâncare gratis de la diverse restaurante și mint că resturile le vor da câinilor vagabonzi, deși ele le vor mânca acasă.

  • Nici de Sărbători nu au linişte. Marți, 3 aprilie, Oana Zăvoranu va da cu subsemnatul la Secţia 10 de Poliţie, în calitate de persoană vătămată. Aceasta îl acuză pe Pepe că i-ar fi stricat imaginea şi-i cere daune morale în valoare de 500.000 de euro.

  • Oana Zăvoranu nu se poate stăpâni și le adresează vorbe dure în continuare vedetelor. Vedeta a mărturisit că nu este de acord cu femeile care rămân însărcinate după doar câteva luni de relație și publică pe Facebook sau pe Instagram tot felul de fotografii cu mâncare sau cu activitățile cotidiene, doar pentru a atrage atenția.