Oana Zăvoranu creează isterie! Donează haine în valoare de peste 200.000 de euro

oana-zavoranu.jpg

oana zavoranu haine
Oana Zăvoranu are mai mult de 1500 de obiecte pe care le face cadou
Foto: arhivă personală

A reinventat noţiunea de parastas, donând hainele Marioarei Zăvoranu, iar acum Oana Zăvoranu face o altă pomană. Cu o lună înainte de Crăciun, bruneta le oferă cadouri doamnelor şi domnişoarelor, care au dimensiunile ei, hainele, genţile şi ceasurile de firmă. Tot ce donează vedeta ajunge la 200.000 de euro.

Oana Zăvoranu se pregăteşte să facă o donaţie specială. Bruneta a anunţat că le invită miercuri după-amiază pe femeile care îşi doresc să poarte din lucrurile ei să-şi aleagă haine de firmă absolut gratuit. Ea a explicat că doar cele care au măsuri XS şi S vor avea cu ce să plece acasă, dar şi doamnelele care poartă 37-38 la picior vor găsi ceva care să li se potrivească. 

oana.jpg

oana zavoranu haine donatie
Vedeta va deschide porţile apartamentului unde are loc donaţia la ora 15.00
foto: captură video

"Sunt lucruri pe care nu le-am purtat niciodată sau doar de câteva ori. Sunt din colecţii de acum 4-5 ani, dar şi de anul trecut. Sunt ]n total 1.500 de obiecte. Donaţia va avea loc miercuri, 29 noiembrie, ora 15.00, pe calea Dorobanţilor nr. 112. Acolo este un apartament pe care noi l-am închiriat, pentru că nu mai aveam spaţiu sufient pentru haine. Vrem să facem din carton cu silueta mea. La intrare, doamnele trebuie să treacă prin acel şablorn. Ce dau acum este doar 10 la sută din garderoba mea. Cred că mai mult de 40 la sută dintre ele au etichetă", a spus Oana Zăvoranu la Antena 1.

O acţiune similară a făcut vedeta şi la scurt timp după moartea mamei sale. În urmă cu doi ani, a chemat la vila din Afumaţi pe toate doamenle care au vrut să poarte ceva ce a aparţiun Marioarei Zăvoranu. Nu a putut să mulţumească pe toată lumea şi este conştientă că aşa se va ăînrtâmpla şia cum. Oana merge pe regula primul venit, primul servit.    

 

 

Loading...
 
 

Citește și

 • oana zavoranu donatie lucruri marioara zavoranu

  Nu vă îngrămădiţi ca la pomul lăudat cu sacul! Oana Zăvoranu (42 de ani) deschide porţile vilei din Afumaţi unde a trăit în ultimii ani Marioara şi va dona miercuri (21 octombrie) lucruri de valoare care i-au aparţinut acesteia, însă nu oricine va pune mâna pe o haină de blană sau pe o lingură din argint. Bruneta are condiţii pe care le impune celor care vor un cadou de la ea.

 • oana zavoranu ziua portilor deschise vila afumati donatii

  Ziua porţilor deschise la vila Marioarei Zăvoranu! Miercuri (21 octombrie), Oana Zăvoranu îi invită pe toţi cei care vor să plece acasă cu o amintire, la vila în care a locuit mama ei, din Afumaţi. Aici, bruneta va dona obiectele personale, îmbrăcăminte şi încălţăminte ale femeii de afaceri. Acesta s-a stins din viaţă în urmă cu şase luni.

 • oana zavoranu

  De când a murit mama ei, Marioara, Oana Zăvoranu (42 de ani) parcă încearcă să o facă să dispară în totalitate din viața ei. Recent,vedeta a anunțat că vinde vila din Afumați, împreună cu toate obiectele de valoare din ea. În timp ce multe dintre ele s-au vândut, hainele mamei ei au rămas, în continuare, în dulap.

 • marioara zavoranu

  Răposata Mărioara Zăvoranu nu a lăsat obeicte de valoare în casa de la Afumaţi spun specialiştii în artă. Obiectele din vila cu două etaje pe care Oana Zăvoranu o vinde acum cu 350.000 euro, valorează maximum 20.000 de euro la casele de licitaţie din Paris.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1