Oana Tache a născut un băiețel. Micuțul a venit pe lume mai devreme decât era programat

oana_tache_sot.jpg

Oana Tache și soțul ei au devenit părinții unui băiețel
Foto Facebook

Oana Tache a devenit mămică. Vedeta a născut un băiețel chiar astăzi, și deși nu acum ar fi trebuit să vină pe lume, Oana este în culmea fericirii. Fosta parteneră de prezentare a lui Cabral și a lui Mihai Bobonete, în show-ul "Sunt celebru, scoate-mă de aici!" (PRO (TV), dar și fostă actriță în "Abracadabra" și în "Pariu cu viața", a dezvăluit care este numele pe care i l-au dat fiului.

Oana Tache a publicat câteva fotografii cu bebelușul, iar fanii și apropiații vedetei i-au scris zeci de mesaje de felicitare. Aceasta a publicat pe blogul personal un mesaj prin care a mărturisit cum a fost experiența nașterii, dar și ce nume i-au dat fiului. 

116436406_291965072035390_1702746942471183457_n.jpg

Oana Tache a adus pe lume un băiețel
Foto Facebook

E adevărat că am crezut că cea mai frumoasă veste, cel mai frumos cadou pe care îl puteam primi vreodată a fost când am aflat de Crăciun că sunt gravidă! Ei, bine azi, mă contrazic singură! Cel mai înălțător sentiment îl trăiesc azi, 1 august 2020! Și sunt extrem de fericită să împart asta cu voi! Și vă mulțumesc pentru toată susținerea din perioada asta!”, a scris ea pe blog. 

Ce nume a primit băiețelul Oanei Tache

„Suntem deci deja 3 pentru că Petru Lucas a venit mai repede un pic! E clar că ne seamănă deja. Și e clar că e “made in Japan” că are viteza lui! E clar că e generație nouă upgradată corespunzator!”, a mai spus ea.

116769656_754325451806118_136091109475629244_n.jpg

Oana Tache a născut
Foto Facebook

Ce spunea vedeta despre sarcină

"Ne dorim un bebe tare că piatra, așa că primul nume ales este Petru – este totodată numele bunicului meu, dar face și referire la profesia soțului meu – inginer geo-fizician. Eu am avut o relație foarte specială cu bunicul meu. A fost director la Teatrul Giulești, de la el am moștenit înclinația pentru zona media, teatru, film, de la el am învățat prima poezie cu care am luat casting-ul la Abracadabra, de la el am învățat să cumpăr prima pâine și tot așa. L-am iubit mult pe tataie Petrică și el pe mine, fiind prima lui nepoată, și cred că îmi arăt astfel recunoștința și îmi manifest dorul față de el, alegând ca fiul nostru să îi poarte numele. Cum spuneam, are legătură și cu ceea ce face Filip, soțul meu, așa că Petru a fost din start o alegere unanimă în ceea ce privește numele copilului. Și dacă primul prenume este unul care îl va face pe bebe să fie cu picioarele pe pământ, rațional, pentru al doilea nume am ales să îl lăsăm și cu capul în nori, să fie creativ. Așadar, al doilea nume va fi Lucas, pentru că eu sunt o mare fană a francizei create de George Lucas, celebra saga Star Wars. Așadar, așteptăm un mic Jedi sau dacă te gândești că bebe a fost conceput în Japonia, o să îți iasă la socoteală că facem un mic extraterestru. Important e că suntem foarte fericiți și așteptăm cu nerăbdare momentul în care vom face cunoștiință cu Petru Lucas Onescu", ne-a declarat Oana Tache.

 

Loading...
 
 

Citește și