Oana Roman: „Sunt o grasă care mănâncă shaorma”

oana_roman.jpg

oana roman grasa
Oana Roman
Foto: Arhiva personală

Oana Roman a ținut să le explice fanilor că nu și-a făcut nicio operație estetică, după ce a publicat o imagine pe Facebook, în care, susține ea, este complet nemachiată. Cu toate că le-a zis internauților că este naturală, se pare că aceștia au întrebat-o dacă s-a „tunat”. Vedeta a vrut să lămurească situația, fiind surprinsă de reacția anumitor persoane.

Oana Roman a publicat un selfie în care susține că apare nemachiată și că imaginea nu a suferit nicio modificare. Reacțiile primite la această fotografie au surprins-o pe vedetă, care a ținut să scrie, pe blogul ei personal, despre uimirea pe care a avut-o: „Reacțiile au fost surprinzătoare pentru mine. Am primit foarte multe omentarii în care mi se spunea că parcă nu sunt eu. Că arăt diferit. Am fost întrebată dacă mi-am făcut vreo operație estetică sau dacă nu cumva este altcineva în poză. Alții m-au felicitat că arăt bine, altfel, luminoasă și senină. Mi s-a cerut rețeta. Nu am nicio rețetă și m-a surprins că o poză banală făcută cu telefonul a avut așa un impact. Am explicat că asta sunt eu și că de vină e telefonul meu care face poze extraordinar de frumoase”.

oana roman grasa Zoom
Aceasta este imaginea care a stârnit controverse
Foto: Arhiva personală

 

Cu toate acestea, Oana Roman a ținut să puncteze că este și o problemă de percepție și că oamenii au o părere proastă despre ea: „Atât s-a spus despre mine că arăt într-un anume fel, încât oamenii și-au creat o imagine despre mine prin prisma a ceea ce alții le-au spus. Nu au mai trecut imaginea prin filtrul minții și ochilor lor. Au luat de bun ceea ce li s-a spus și s-a împământenit în mintea lor o imagine creată de alții. Ani de zile li s-a spus că sunt o grasă care mănncă shaorma...pe toate canalele posibile s-a transmis această imagine în mod repetat și obsesiv. S-au scris articole, s-au făcut bancuri, s-au desenat caricaturi. (...) Oamenii au rămas în minte cu această percepție.”

De asemenea, Oana dă vina pe presa care a încercat să îi „deseneze” o imagine care nu seamănă deloc cu ea. Vedeta susține că a fost „ținta unei campanii agresive, desfășurată pe o perioadă lungă de timp”. 

„Nici măcar un singur om din cei care mă atacă ani de zile nu mi-a spus vreodată în față ceea ce au spus despre mine la tv sau prin ziare. Și asta pentru că sunt minciuni și manipulări. (...) Eu sunt ceea ce sunt, nu ceea ce vor alții să fiu și pe zi ce trece, lucrul ăsta este din ce în ce mai clar pentru din ce în ce mai multă lume”, a adăugat Oana Roman. 

loading...

Citește și

 • oana roman

  Grăbită nevoie mare, Oana Roman a pornit la cumpărături pentru câinele ei, dar nu a mai avut răbdare să caute un loc de parcare într-o zonă destul de aglomerată a Capitalei. Fără să stea prea mult pe gânduri, Oana aproape a băgat mașina în magazinul cu produse pentru animale.

 • oana roman nasa de botez fetita 4 luni teleorman

  Oana Roman şi soţul ei Marius Elisei au fost naşi de botez pentru o fetiţă care provine dintr-o familie greu încercată. Vedeta tv a creştinat-o din tot sufletul pe micuţă, iar imagini de la slujbă vor di prezentate chiar în emisiunea de sâmbătă pe care mezina familiei Roman o prezintă la Antena Stars.

 • oana roman

  Oana Roman (39 de ani) a fost o apariție spectaculoasă la petrecerea de doi ani a postului de televiziune Antena Stars. Îmbrăcată într-o rochie din mătase mov, vedeta, mama unei fetițe de aproape doi ani, a lăsat impresia că a pierdut mult în greutate.

 • oana roman rares bogdan

  Intrigată de afirmaţiile eronate ale unui jurnalist de la o televiziune de ştiri, Oana Roman a sărit să-l critice. Realizatorul de emisiuni Rareş Bogdan a fost cel care a făcut-o pe mezina familiei Roman să reacţioneze pe reţeaua de socializare.

 • Oana are o fetiţă superbă, pe Izabela (2 ani), însă numai ea ştie cât a avut de pătimit după ce a adus-o pe bebeluşă pe lume. Într-un interviu acordat ziarului Click! ea ne-a vorbit despre problemele de sănătate, parcă interminabile, dar şi despre frumoasa viaţă de familie.

 • Oana Roman nu trece neobservată ori de câte ori iese în public. Aceasta a fost surprinsă de paparazii Click!, în urmă cu câteva zile, la un pet-shop din Capitală, pentru a cumpăra mâncare pentru animăluţe.