Oana Roman și soțul ei și-au ”înghețat” iubirea pentru 25 de ani

oana_roman_si_marius_elisei.jpg

oana roman, marius elisei
Oana și Marius Elisei
foto: arhivă personală

Problemele financiare din familia Oanei Roman (41 de ani) sunt deja istorie. Vedeta se ocupă acum de promovarea unor localuri din București, iar soțul ei, Marius Elisei (31 de ani), s-a angajat recent la o florărie, ca șofer. Luni, 6 noiembrie, Marius i-a adus Oanei un cadou pe care ea a promis că-l va păstra cu sfințenie.

Sunt căsătoriți de trei ani, însă mariajul lor a trecut prin mari greutăți. Oana Roman și Marius Elisei au fost la un pas de divorț, anul trecut, din cauza neajunsurilor financiare, însă iată că acum amândoi și-au găsit un loc de muncă.

Oana se ocupă de promovarea unor localuri, iar ginerele fostului prim-ministru Petre Roman s-a angajat ca șofer la o florările, în urmă cu o săptămână. Marius și-a surprins soția cu un cadou foarte frumos și romantic.  

flori_criogentate.jpg

flori criogenate
Trandafirul criogenat rezistă 25 de ani
foto: arhivă personală

 

“A venit Marius acasă și mi-a adus cel mai frumos cadou posibil. O floare criogenată care rezistă 25 de ani. O inimioară pentru iubirea noastră, care va fi lângă noi 25 de ani de acum încolo”, a scris Oana Roman în dreptul fotografiei cu superba floare, postată pe Facebook.

Marius Elisei și Oana Roman au o fetiță de trei ani și jumătate, pe micuța Isabela, pe care cei doi o răsfață ca pe o prințesă. Micuța este talentată la desen, astfel că celebrii ei părinți se gândesc tot mai serios să o înscrie la cursuri de pictură.

Loading...

Citește și

  • oana si petre roman

    Oana Roman este în continuare destul de distantă față de tatăl său. Deși i-a cerut ajutorul în repetate rânduri, Petre Roman a refuzat-o, iar acest lucru a dus în timp la răcirea relației tată-fiică și potrivit afirmațiilor Oanei, tatăl său este mai preocupat de actuala sa familie decât de ea.

  • Glumele răutăcioase făcute pe seama Oanei Roman par să nu mai aibă nicio relevanță și să devină de domeniu trecutului și asta pentru că vedeta a slăbit vizil. Rochiile se așează altfel pe formele sale și îi scot în evidență gleznele foarte subțiri.