Oana Roman se ia de Iulia Albu: „Mi se fâlfâie! Ea arată ca de Halloween mereu!”

oana-roman.jpg

oana roman
Oana Roman a răbufnit din nou
Foto: captură foto/Kanal D
Citeste tot despre: 

Oana Roman a reacționat dur după ce Iulia Albu a luat-o peste picior pe fata lui Petre Roman pentu vestimentația aleasă de Halloween.

Iulia Albu a ironizat-o pe Oana Roman pe blogul său personal, spunându-i că se chinuie degeaba. „Există o singură persoană care ar putea purta acea plasă de țânțari și anume “omul-șervețel” din clătita cu nuttela/aka plăcinta de dovleac… la naiba, nu mai înțeleg nimic! Dar chiar și el ar avea o problemă spinoasă de rezolvat dacă s-ar hotărî să o poarte. Totuși, cum hainele nu sunt totul în viață, și chiar și “omul de șervețel” are și el mândria lui, iată că aflăm, pe această cale, că firma de curățătorie care îi face curat Oanei Roman… a luat un premiu de excelență. Wtf?! Noroc că vine “Haolween-ul” și le spăla el pe toate”, a scris Iulia Albu.

Replica Oanei Roman nu s-a lăsat așteptată. „Mi se fâlfâie total de opiniile despre mine ale doamnei care se îmbrăcă și arată ca de HALLOWEEN în fiecare zi.

Aș dori să afle totuși, pentru cultura să generală, că firma de curățătorie nu-mi face mie curat așa cum scrie doamnă în „prețioasele” sale comentarii, ci se ocupă cu a spăla/curăța haine și covoare. O curățătorie nu se ocupă cu a face curat cuiva. E simplu. Pentru unii. Îmi pare bine însă că mă urmăreste pe Instagram. Eu pe dânsa nu!;)”, a scris Oana Roman pe contul său de socializare.

Loading...

Citește și