Oana Roman, relație cu un bărbat însurat! «Se simțea bine cu mine, dar și cu soția lui»

oana-roman-relatii.jpg

Oana Roman a dezvăluit că a avut o relație cu un bărbat însurat, timp de mai mulți ani
Foto Instagram

În cadrul emisiunii Cristinei Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, Oana Roman a făcut o dezvăluire neașteptată. Vedeta a mărturisit că înainte să își cunoască partenerul de viață, pe Marius Elisei, alături de care are și o fetiță, a avut o relație cu un bărbat însurat. Iată declarațiile!

Oana și-a deschis sufletul și, deși înșelatul este un subiect sensibil pentru multe femei și poate chiar și pentru sine, având în vedere că, la rândul ei, are un mariaj fericit care nu ar vrea să fie „distrus” de prezența unei alte femei, vedeta a explicat cum a decurs experiența ei de atunci. 

Oana Roman a dezvăluit că a avut o relație cu un om însurat 

Oana Roman a comis un act de curaj povestind cu sinceritate că, la un moment dat, ea a fost „cealaltă femeie”. Relația ei cu acel bărbat însurat a fost una de durată, însă Oana s-a apărat susținând că atunci când a început idila ea nu ea conștientă că nu e singura persoană din viața respectivului om. 

oana-roman-marius-elisei.jpg

Oana Roman are în prezent o căsnicie fericită alături de Marius Elisei, cu care are și o fetiță, pe Isabela
Foto Instagram

„Eu cred că o femeie poate iubi doi bărbaţi, la fel cum cred că un bărbat poate iubi două femei. Acum foarte mulţi ani, când nu eram implicată într-o relaţie, am cunoscut un bărbat despre care nu ştiam că are o legătură amoroasă.

Ulterior am aflat că are pe cineva, mi-a spus el după puţin timp. Eu am avut o relaţie cu acel om timp de trei-patru ani. El se simţea foarte bine cu mine, dar şi cu soţia lui, acasă. Eu i-am fost fidelă lui, iar el nu considera că îşi înşală nevasta. Spunea că are anumite trăiri intense cu mine şi altele, total diferite, cu ea. Ne iubea pe amândouă, dar altfel.

S-a căsătorit cu acte cu ea în timp ce era cu mine, dar mă aşteptam, pentru că el era din alt oraş şi noi doi nu am fi putut să formăm un cuplu în adevăratul sens al cuvântului. Ne-am mai întâlnit şi după ce s-a însurat, dar din ce în ce mai rar, că mă deranja totuşi situaţia. El este şi acum cu soţia şi cu copilul lui. Ea cred că ştie că a mai existat cineva în viaţa lui, a găsit ceva la un moment dat, dar nu ştie cine sunt şi cum mă cheamă. Ultima oară l-am văzut pe acest bărbat cu un an înainte să-l cunosc pe Marius”, a povestit Oana Roman la emisiunea Cristina Şişcanu Show.

Loading...

Citește și

  • La cinci ani de când a văzut moartea cu ochii chiar de 1 Mai, Oana Roman (43 de ani) a povestit totul despre coşmarul prin care a trecut după naşterea prin cezariană a fiicei ei, Maria Isabela, pe 21 februarie 2014. Vedeta a venit pe lume pe 13 aprilie 1976, însă din 2014 sărbătoreşte 1 Mai ca pe a doua ei zi de naştere.

  • oana si mioara roman

    Luna aprilie este plină de evenimente pentru familia Oanei Roman. După ce aceasta și-a sărbătorit ziua de naștere în data de 13, iată că în 19 aprilie a venit rândul mamei sale. Mioara Roman a împlinit 79 de ani. Deși trăiește o adevărată dramă din cauză că are sechestru pe tot ce deține, fosta soție a lui Petre Roman se poate alina la gândul că fiicele sale, Oana și Catinca, îi sunt alături.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1