Oana Roman, prima vacanţă cu fetiţa în străinătate! Ce destinaţie a ales

oana_roman.jpg

oana roman fetita vacanta turcia resort
Aceasta este priveliştea pe care o are Oana Roman din cameră
foto: arhiva personală

A început sezonul vacanţelor printre vedetele autohtone, iar Turcia este destinaţia pe care a ales-o şi Oana Roman pentru familia ei. Aceasta este prima ieşire din ţară pe care fiica cea mică a fostului premier Petre Roman o face cu fetiţa ei, Isabella, în vârstă de trei ani. Pentru acest sejun, Oana Roman s-a cazat la un resort din Antalya, unde Isabella se bucură de atenţia animatorilor şi de multe locuri de joacă pe care le are la dispoziţie.

Oana Roman se relaxează departe de România. Vedeta şi soţul ei, Marius Elisei, au ajuns de câteva zile în Turcia şi de data aceasta s-au încumetat să o scoată şi pe fetiţa lor din ţară.  

"Noi ne simţim tare bine! E prima vacanță afară din România, alături de Isa", a mărturisit vedeta pe contul ei de socializare, acolo unde le-a arătat tuturor împrejurimile şi camera de hotel în care s-a cazat.

oana_si_isa.jpg

oana roman fetita vacanta turcia resort
Oana Roman şi fetiţa ei, Isabella, se bucură de vacanţă în Turcia
foto: arhiva personală

Vedeta a ales un resort din Antalya cu piscine, aproape de plajă, la care copiii sunt răsfăţaţi din toate punctele de vedere. Micuţa Isabella are la dispoziţie locuri de joacă, dar şi animatori care o fac să se simtă extraordinar, iar acest lucru contează enorm pentru mama ei. Se ştie că atunci când micuţii sunt fericiţi şi părinţii lor sunt liniştiţi, iar Oana Roman şi Marius Elisei profită din plin de vacanţă.  

 

Loading...
 
 

Citește și

 • oana roman micsorare sani operatie

  Nu de puține ori, Oana Roman a intrat în polemici. Ține să-și expună punctul de vedere și nu dă înapoi atunci când vine vorba să se apere. Cea mai nouă țintă a sa este una dintre cele mai de succes prezentatoare tv din România, Teo Trandafir.

 • oana roman marius elisei

  A zis că nu mai apare la televizor, dar nu s-a ținut de cuvânt. Scandalul dintre Oana Roman (40 de ani) și soțul ei, Marius Elisei (30 de ani), au adus-o pe fiica fostului premier în centrul atenției. Se pare că acum cuplul s-ar fi împăcat, după ce Marius și-a cerut scuze pentru „scăparea” pe care a avut-o pe Facebook, de unde se înțelegea că va urma un divorț.

 • oana roman magazin faliment afacere pitesti hotel ramada

  Nimic pare că nu se mai leagă în viaţa Oanei Roman. Vedeta a stat două luni numai pe la medici pentru a depista ce anume o supără, iar afacerile au rămas în planul secund. Mezina familiei Roman, care şi aşa nu stătea pe roze, din punct de vedere financiar, a anunţat că a fost nevoită să pună lacăţul pe uşa magazinului pe care îl deschisese cu mult fast în toamna lui 2015.

 • oana roman tiroida pastile tratament

  Două luni a umblat Oana Roman din medic în medic pentru a i se pune un diagnostic. Disperată pentru că nu se simţea bine, vedeta a început să-şi caute sănătatea pe la diferite clinici. Recent i s-a spus că are o problemă serioasă, care a îngrijorat-o! Suferă de o dereglare a tiroidei pentru care ia un pumn de pastile.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1