Oana Roman o dă în judecată pe Vica Blochina: “Va trebui să răspundă pentru aceste atacuri”

vica-oana.jpg

Vica Blochina și Oana Roman au încheiat prietenia
Foto: Arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Au fost prietene la cataramă, dar acum sunt pe punctul de a ajunge în instanță! Vica Blochina a pornit un atac furibund la adresa fostei ei prietene, Oana Roman. După ce au fost împreună în vacanță în Egipt, Vica Blochina a făcut acuzații incredibile la adresa Oanei, dar și a fostului ei soț, Marius Elisei! Oana Roman nu vrea să-i răspundă cu aceeași monedă, însă o amenință cu procesele pe Vica!

Oana Roman și Vica Blochina au fost prietene până la vacanța pertecută în urmă cu două luni, în Egipt. Cele două au decis atunci să rupă o prietenie veche, însă cea care a răbufnit prima a fost Vica Blochina, care a făcut dezvăluiri incredibile despre ce s-a întâmplat în Egipt. „Dacă se duce pe moca, stă pe oriunde, dar eu nu sunt așa, în fine și după ce s-a filmat prin hotel, le-a trimis ălora din recepție și ei au spus «Ohh… you are famous» și ce crezi că spune ea: «Do you know Madonna in America? I am Madonna in România», am leșinat de râs. După, am mers la restaurant cu Madonna de România”, a povestit Vica, pentru Cancan.ro.

Vica Blochina, dezvăluiri grele despre Oana Roman. Incredibil ce a povestit despre bani, vacanța din Egipt și Marius Elisei

Oana Roman și Vica Blochina, ceartă din cauza lui Marius Elisei? „E cea mai falsă persoană din showbiz”

Blonda a mai acuzat-o, printre altele, pe Oana că s-a abonat la cardul ei, în pandemie, și că a recurs la tertipuri pentru a-l recâștiga pe Marius Elisei, făcându-l gelos cu alt bărbat. „S-a combinat cu un individ, s-a pozat în mașinile lui de lux pentru a-l face gelos pe Marius. Oana s-a folosit de mine și i-a spus lui Marius că eu sunt de vină că ea s-a combinat cu acel individ”, a mai spus aceasta.

„Nu am început eu scandalul!”

Invitată în emisiunea lui Dan Capatos, fiica lui Petre Roman, nu a vrut inițial să-i dea replica Vicăi Blochina. Apoi, însă, Oana s-a dezlănțuit și a spus că o va acționa în judecată pe blondă, cum a făcut și cu Oana Zăvoranu! “Mă duc în instanță! Așa cum am procedat și în cazul altei persoane care m-a denigrat, tot așa voi face și în acest caz. Va trebui să răspundă pe cale legală pentru aceste atacuri nefondate la adresa mea. Și când ai deja câteva procese de calomnie pierdute...Există acum oameni care ne atacă pe mine și pe Marius. Atacuri furibunde la adresa mea au avut multe de-a lungul vremii, chiar și de la oameni apropiați! Eu niciodată nu o să răspund la delațiuni! Eu niciodată nu am atacat la rândul meu! Nu pot să știu ce simte ea. Eu nu o să vorbesc urât despre prietenii mei! Nu am început eu scandalul! Nu am vorbit cu ea! Ea trebuia să vină să-mi spună mie dacă avea ceva de spus. Eu iert, dar îi iert pe cei care-și doresc asta“, a spus Oana Roman ,la „Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5