Oana Roman, mesaj dur despre Viorica Dăncilă: «E un soldăţel»

oana.jpg

Oana Roman
Foto Instagram

Oana Roman şi-a obişnuit prietenii virtuali cu mesaje sincere, iar opiniile sale sunt deseori controversate. De această dată, Oana şi-a spus părerea despre Viorica Dăncilă, noul prim-ministru al României, pe care o consideră incompetentă.

Vedeta a mărturisit că nu-i pasă de cine este prim-ministru, însă a declarat că o percepe pe Viorica Dăncilă ca fiind o femeie fără modele şi fără un CV impresionant.

”Mi se rupe” cine este prim-Ministru, pentru că toți sunt o apă și un pământ. Pe ei îi interesează doar să își vadă interesele. Interesul politic primează, nu interesul nostru, al cetățenilor. Suntem conduși de oameni care vin din județul Teleorman. Este locul în care se citește cel mai puțin, nu produce nimic. Produce în schimb politicieni prolifici, care ne conduc după interesele proprii. Eu nu o cunosc pe doamna Vasilica Viorica Dăncilă, nu știu ce a făcut. Doar un an a fost profesoară la Videle și nu se știe ce a predat. Nu are un CV impresionant. Doamna nu are modele. E și dânsa un soldățel, care ascultă de șefi”, a declarat Oana Roman în cadrul emisiunii pe care o moderează.

Recent, Oana şi-a spus opinia asupra poliţistului pedofil din Bucureşti. Vedeta declara că guvenrul României este instabil şi că este plin de infractori.

„Eu nu fac politică, nu am făcut niciodată și nici nu voi face! Ca simplu cetățean însă, uneori simt nevoia să mai spun ce cred!
 Mă uit la tv! Până acum mă șoca foarte tare ce vedeam pe la emisiunile mondene! Acum mă sochează ce văd la știri! Avem un guvern instabil cu o doamnă ministru care are”decât aceste informații”, un prim ministru care vorbește cu bă, mă  și cu diminutive ce nu au ce caută în discursul nici unui Prim Ministru de nicăieri. Și, mai grav decât orice, o Poliție Română care s a decredibilizat complet! E plin de infractori în Poliție și sunt apărati și mușamalizați! Pe banii noștri ! Și totul e transformat într un scandal politic între diverse grupări dintr-un partid care are doar interese proprii și personale , dar pentru care interesul public practic nu există !
Trist și dramatic! Pare că țara asta nu prea mai are ce oferi cetățenilor săi”, a afirmat Oana Roman pe Facebook.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1