Oana Roman este foarte mândră de cum arată. Nu vrea să audă de operații estetice

oana-roman-elisei.jpg

Oana Roman este mândră că la 43 de ani, nu a avut nevoie să apeleze la estetician
Foto Facebook

Oana Roman este foarte mândră de cum arată și le-a spus tuturor ce părere are despre operațiile estetice, mărturisind că ea nu vrea să audă de așa ceva. Chiar dacă are 43 de ani, Oana Roman se simte mai frumoasă ca niciodată.

Oana Roman are parte de o viață ca în povești, deoarece fiica și soțul ei au grijă ca ea să fie împlinită pe toate planurile. Oana Roman a publicat un mesaj pe rețelele de socializare, prin care le-a explicat fanilor cât de bine se simte ea la 43 de ani fără să aibă operații estetice. Ea consideră că intervențiile chirurgicale pentru înfrumusețare nu sunt cu adevărat o soluție.

Oana Roman este mândră de cum arată la 43 de ani, fără operații estetice

În această comparație ea a făcut referire la piesa lansată de Randi «Frumusețea care minte», o piesă pe care ea o consideră verosimilă.

„Am aproape 43 de ani și nici o intervenție estetică, mai stiu multe femei, chiar foarte frumoase care au reușit să rămână dezirabile fără să apeleze la operații estetice. Multe femei, însă, se automutileaza într-o goană nebună după o perfecțiune care nu există. Pentru că așa cum spune Randi , frumusețea este atât de imperfectă. Piesa asta are un mesaj foarte puternic și cred că ar trebui ascultată cu atenție de femei, pentru că vine de la un bărbat. Ascultați. Merită”, a spus Oana Roman.
 

Loading...

Citește și

  • Oana Roman a trecut prin momente cumplite duminică, 13 ianuarie, deoarece locuința unei vecine a luat foc. Ea și-a trimis soțul să o salveze pe vecina bătrână din casă, în timp ce ea suna la 112. Nu a fost deloc mulțumită de eficiența celor de la echipa de pompieri și a făcut mai multe declarații pe Facebook.

  • Pentru Oana Roman, 2019 vine cu câteva schimbări, prin intermediul cărora vedeta a reușit să-și surprindă fanii. Deși nu a fost până în prezent adepta fotografiilor senzuale publicate pe rețelele de socializare, în aceste ipostaze putând să o admire doar soțul său, se pare că fiica lui Petre Roman și-a propus să fie mai îndrăzneață în noul an.