Oana Roman, disperată după anunţul divorţului: "Am obosit!"

oana-roman-892155115.jpg

oana roman, casnicie, divort, copil, Marius Elisei
Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit la 15 ianuarie 2014
foto: arhiva personală

Un mesaj al soţului Oanei Roman privind o iminentă despărţire a făcut vâlvă printre apropiaţii vedetei. În tot acest timp, Marius Elisei şi-a schimbat statusul pe Facebook şi s-a declarat "singur", iar fiica fostului premier pare că a ajuns la capătul puterilor.

Telefonul Oanei Roman sună continuu şi nu sunt mesaje de felicitare după onomastica ei, ci întrebări care îi îngrijorează pe cei care o cunosc. Marius Elisei, soţul vedetei, a publicat duminică dimineaţă un mesaj care i-a băgat pe toţi în ceaţă. "Într-un final....aşteptarea a luat sfârșit. Drumurile noastre ...sunt diferite.... O zi frumoasă.. vă doresc!", a scris Marius Elisei fără să dea alte detalii.

Mesajul nu a fost comentat de Oana Roman. Vedeta s-a rezumat doar la a spune că nu va mai vorbi despre viaţa ei privată la tv. La o zi distanţă de la cele întâmplate, Oana Roman a publicat pe pagina ei dedicată prietenilor un mesaj prin care lasă să se înţeleagă că nu mai face faţă valului de întrebări pe această temă. "Am obosit! Vreau linişte, vreau vacanţă, vreau bucurii, cadouri şi lipsă de griji. Vreau răsfăţ. Vreau pace şi linişte!", a scris Oana Roman pe contul ei de Facebook.     

Oana Roman şi Marius Elisei au probleme în cuplu de mai mult timp, dar în această toamnă, de ziua tânărului, cei doi şi-au reînnoit jurămintele şi păreau că au rezolvat nejunsurile din familie. 

Loading...

Citește și

  • Oana Roman Marius Elisei fidelitate

    Începutul de an vine cu o veste şoc! Oana Roman şi Marius Elisei se pare că au ajuns în pragul divorţului. După mai multe încercări de a-şi salva mariajul, cei doi par că se îndreaptă spre o separare. Mesajul soţului vedetei, la o zi după onomastica soţiei ridică multe semne de întrebare.

  • oana roman marius elisei

    Duminică dimineață, 8 ianuarie, Marius Elisei, soțul Oanei Roman, a făcut două mișcări bizare pe Facebook și a dat de înțeles că se îndreaptă spre divorț. Este a doua oară, în decurs de câteva luni, când apar nori negri de furtună deasupra mariajului fiicei lui Petre Roman.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1