Oana Roman, despre copilăria dificilă: «Tata ne-a crescut destul de strict și în condiții destul de dure»

12-13-vedete-11.jpg

Oana Roman, despre copilăria tumultoasă

Oana Roman a vorbit despre copilăria pe care a avut-o alături de părinții ei, dar și despre cum se comporta Petre Roman cu ea. Vedeta a explicat că nu a fost totul așa cum părea din exterior, iar tatăl ei a fost foarte dur.

Deși toată lumea consideră că Oana Roman a reușit să realizeze proiectele personale cu ajutorul lui Petre Roman, iată că vedeta distruge aceste zvonuri, recunoscând că este singura care a luptat pentru visele sale. 

”Foarte multă lume crede că am crescut în puf și că tata m-a răsfățat și mi-a oferit absolut orice. Nu este deloc așa. Tata ne-a crescut destul de strict și în condiții destul de dure pentru că și el a fost crescut așa. Părinții mei nu au făcut lecții cu mine niciodată, tata a încercat o dată să facă lecții la matematică și s-a lăsat păgubaș pentru că nu prea mă descurcam. Am fost obligată să îmi fac temele singură și să mă descurc, inclusiv în clasele mici”, a declarat Oana Roman în cadrul unei emisiuni tv. 

Vedeta a dezvăluit faptul că studiile pe care le-a făcut nu au putut fi terminate cu pile, iar tot ce a realizat a fost pe cont propriu. 

„Într-o țară ca Franța și la o universitate care se numește Sorbona, ideea că te duci cu pile nu există. Lor nici nu le trece prin cap chestia asta. Sorbona este o școală de stat, deci care nu a costat. Tata nu a trebuit că plătească zeci de mii de euro pe an, ca și cum plătești pentru o facultate privată. Am plecat la facultate, am stat în gazdă pentru că tata a spus că nu are posibilitatea să îmi plătească o chirie la Paris. M-am întors din Franța și tata mi-a spus: «Ai diplomă de licență? Ai o meserie? Drum bun» și a trebuit să muncesc și să mă descurc singură”, a mai povestit Oana Roman.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1