Oana Roman, bombardată de soţ cu sms-uri de dragoste

12_100.jpg

Marius și Oana locuiesc separat de câteva zile

După 7 ani de relație și 5 de căsnicie, Oana Roman (43 de ani) și Marius Elisei (31 de ani) s-au despărțit. Anunțul a fost dat chiar de vedeta tv, pe conturile sociale.

“În aproape 7 ani de relație am trăit împreună cu Marius momente absolut minunate și fericirea adevărată, dar am avut şi momente foarte grele în care amândoi ne-am luptat cu boala, cu lipsurile, cu grijile! Aceste încercări și-au pus amprenta asupra noastră şi deși am încercat și luptat pentru familia mea, am ajuns în punctul în care între noi lucrurile nu mai funcționează ca și cuplu. Am decis de comun acord să ne separăm! Nu știu dacă pentru totdeauna, asta doar timpul va decide”, a scris Oana Roman pe Facebook. 

Deși nu mai locuiesc împreună, Marius Elisei nu se obișnuiește cu despărțirea și a decis să-și recucerească soția cu mesaje frumoase, în care îi spune că o iubește și că vrea să se împace cu ea. Sărbătorile de Iarnă bat la ușă, așa că nu este exclus ca Oana și Marius să se împace, mai ales că de Crăciun se întâmplă și minuni. Ei au împreună o fetiță, Isabela, în vârstă de șase ani, care își dorește ca părinții ei să se împace.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1