Oana Radu s-a logodit cu antrenorul ei după doar jumătate de an de la moartea fostului iubit

oana_si_catalin.jpg

oana radu catalin dobrescu
Oana Radu și iubitul ei antrenor de fitness, Cătălin Dobrescu
foto: arhiva personală

Oana Radu simte din nou fiorii dragostei, deși au trecut doar câteva luni de la moartea iubitului ei Alin. Cântăreața a anunțat pe rețelele sociale că s-a logodit cu antrenorul ei de fitness, bărbatul cu care a început o relație amoroasă pentru care a primit doar comentarii negative. La aproape 6 luni de la moartea iubitului ei, solista a dezvăluit că a primit inelul de la bărbatul care o face fericită.

Totul pare să se schimbe în viața Oanei Radu, care a primit inelul de logodnă de la antrenorul care a readus-o la forma fizică de invidiat în care se află acum. Blonda a mărturist recent că estre extrem de fericită, deși în urmă cu aproape jumătate de an făcea apeluri disperate la toți fanii și cunoscuții ei de a dona sânge pentru Alin, tânărul incendiat pe scara blocului de un vecin din Craiova.

Toamna trecută, Oana Radu a trecut prin momente critice atunci când iubitul ei din perioada respectivă, Alin, a încetat din viață după ce a fost incendiat de viu cu un cocktail Molotov. La finele lunii noiembrie, Oana Radu s-a apropiat de antrenorul ei, care a ajutat-o şi în trecut să slăbească, iar de curând cei doi au recunoscut că formează un cuplu. Invitată la o emisiune tv, artista a povestit cum a început să se îngraşe după ce se reinventase şi a dat detalii despre noua ei relaţie amoroasă care o împlineşte.

inel.jpg

oana radu inel
Oana Radu s-a lăudat cu inelul pe rețelele sociale
foto: arhiva personală

“Da, pentru toată viața cu tine, Cătălin Dobrescu! Te iubesc. Iubire, tu ești o minune în viața mea”, a notat artista în dreptul imaginii în care poartă inelul.

Oana Radu a fost îndrăgostită de antrenorul ei cu ani în urmă

Povestea Oanei Radu și a antrenorului ei a început cu ani în urmă. Artista explica faptul că el i-a fost mereu un sprijin, ceea ce a făcut ca cei doi să se apropie. “La trei zile după înmormântare i-am spus lui Cătălin că vreau să mă schimb şi să slăbesc. Cătălin era pe atunci doar prietenul meu. Cu ani în urmă fusesem, ce-i drept, îndrăgostită de el. Mi se părea un tip extrem de greu de suportat. Prea bine organizat. Cătălin este acum familia mea, facem afaceri împreună, ne completăm din toate punctele de vedere. Fuzionăm foarte bine. Mă susţine foarte mult şi eu pe el. Nu voiam să intru în altă relaţie, chiar mă rugam şi spuneam  «Doamne, dă-mi un bărbat care să mă facă fericită!» E prima oară în viaţa mea când sunt fericită. Viitorul e imprevizibil. Îmi doresc să trezesc prezentul", mărturisea Oana Radu la începutul acestei luni. Iată, că nu a trecut mult timp de atunci și artista arată că relația ei cu antrenorul de fitness este cât se poate de serioasă.
“Știu că nu sunt întotdeauna ușor de mulțumit din cauza personalității mele perfecționiste, dar apreciez că încerci mereu. Îți mulțumesc că ești întotdeauna alături de mine, abia aștept să te răsfăț”, i-a scris și antrenorul artistei.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1