Oana Radu, poze șocante: “Așa arătam eu acum aproape 6 luni. O celulită extrem de agresivă mă chinuia"

oana-radu.jpg

Oana Radu a împărtășit pe Facebook poze "înainte-după"
foto: Facebook

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

S-a luptat ani buni cu kilogramele în plus și cu gura lumii, însă acum a ajuns, în sfârșit, la silueta la care a visat dintotdeauna. Oana Radu a publicat imagini șocante de pe vremea când corpul ei, aflat în proces de slăbire, era invadat de celulită!

Vedeta nu s-a sfiit să posteze pe contul ei de socializare fotografii cu picioarele invadate de celulită! “Așa arătam eu acum aproape 6 luni de zile. Acestea sunt urmele pe care mâncarea le lăsase pe corpul meu. O celulită închistată și extrem de agresivă mă chinuia și mă facea să stau mereu acoperită. Nu îmi puteam arăta picioarele, nu am mers niciodată la plajă până anul acesta, nu am purtat niciodată fustă scurtă etc. Deși făceam sport și țineam dietă, slăbeam, dar nu reușeam să scap de această problemă groaznică, celulita!“, a scris vedeta pe contul de Instagram, sub fotografiile postate.

oana-radu-before.jpg

Oana Radu, înainte să scape de celulită
foto: Facebook

Oana Radu: "Uitați-vă ce diferență colosală!"

Oana Radu a fost acuzată că și-ar fi tăiat stomacul ca să scape de kilograme. Solista a negat vehement acest lucru. Mai mult, Oana susține că a scăpat de celulita supărătoare cu ajutorul unei simple creme. “Am hotărât să am încredere în profesioniștii ce au creat această cremă și iată rezultatele mele! Știuuu, mai este muuult de muncă! Cum v-am mai spus, repet, nu voi avea poate niciodată picioare perfecte, dar serios?! Uitați-vă ce diferență colosală! După trei luni de zile s-au văzut primele diferențe reale și mă dădeam de două ori pe zi cu ea. Am folosit-o doar împreună cu dietă și sport, fiindcă altfel probabil că nu ar trebui să aveți așteptări!”, a mai spus solista.

oana-radu1.jpg

Așa arată acum Oana Radu
foto: Facebook

Cântăreaţa Oana Radu este probabil cel mai spectaculos caz de slăbire din România ultimilor ani. Ea a reuşit să dea jos peste 50 de kilograme, transformându-se total. Vedeta a ajuns de la 121 de kg, atât cât avea când am cunoscut-o la "Vocea României" (2012), la 57 kg.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5