Oana Pellea, înjurată din cauza unui mesaj despre Cristina Țopescu: «Avea dreptate să iubească mai mult câinii!»

oana-pellea.jpg

Oana Pellea
Oana Pellea a fost „atacată” pe Facebook, după ce a postat un mesaj despre Cristina Țopescu
Foto: Arhiva personală

Oana Pellea a primit mesaje extrem de urâte și violente după ce a criticat modul în care a fost mediatizat decesul jurnalistie Cristina Țopescu. Actrița s-a adresat în special celor care „i-au judecat moartea”, însă intenția ei nu a fost înțeleasă de toată lumea.

„Moartea ca subiect de cancan. Comentatori de moarte, necunoscători de viață, ciori croncănitoare...comentatoare. Jalnic tabliu! Îi comentați moartea...Ce oribil! Cristina Țopescu a avut un suflet mare și o capacitate de a iubi enormă. Mesaj către toți cei care comentează ca subiect de cancan plecarea Cristinei Țopescu, vă asigur de disprețul meu! Atitudinea voastră accentuează faptul că avea enormă dreptate iubind câinii mai degrabă decât oamenii. Dumnezeu să o oadihească pe Cristina. A fost un suflet foarte frumos! Iar vouă...toți cei care îi judecați moartea să vă dea Domnul...după cât bine ați făcut în viața asta și după câte suflete nevinovate ați salvat”, a scris Oana Pellea pe Facebook. Acesta a fost mesajul care a atras după el injurii și amenințări la adresa actriței. 

Oana Pellea a primit un mesaj „violent” pe Facebook

«Oana Pellea susține că a primit numeroase mesaje violente, dar și „sute de mesaje de iubire” de la admiratorii săi.

Eh am primit și acest drăgălaș mesaj:„Ești o greșeală genetică a marelui actor. Nici în fața morții nu ai pic de bun simț. Ești o mare javră, dacă te-ar lua dracu ar fi o mare victorie a acestui popor. Îți doresc din toată ființa mea să ai parte de un sfârșit cât mai neplăcut și cât mai curând. Doar pământul o să-ți închidă botul ăla spurcat și plin de venin”», acesta este mesajul primit de Oana Pellea.

Actrița a revenit și a mărturisit că a fost asaltată de mesaje de iubire, după ce făcut public mesajul urât primit de la un internaut: „Sunt un om binecuvântat cu iubire. Un singur mesaj plin de ură la adresa mea a declanșat sute de mesaje de iubire. Vă mulțumesc din tot sufletul pentru mesajele trimise. Iubirea dăruită să vi se întorcă înmiit. Mulțumesc”.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0