Oana Lis, scandal cu soțul legat de adopția unui copil. Viorel Lis: "E periculos, nu știi caracterul omului”

oana-si-viorel-lis.jpg

Oana, alături de Viorel Lis
Foto: arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

E ceartă mare în familia fostului primar Viorel Lis! Oana Lis (42 de ani) a demarat deja toate procedurile pentru a înfia un copil, în timp ce fostul edil se opune vehement acestui lucru. Oana este, însă, foarte hotărâtă să meargă mai departe cu adopția, chiar dacă asta înseamnă să treacă peste cuvântul lui Viorel Lis.

Oana şi Viorel Lis se ceartă, mai nou, pe tema adopţiei. Oana Lis și-a dorit foarte tare în ultimii ani să rămână însărcinată, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Atunci, Oana a luat decizia să adopte un copil, decizie cu care Viorel Lis nu a fost de acord din capul locului. Oana s-a încăpățânat, a trecut peste cuvântul soțului ei și și-a luat certificat de părinte adoptator.

Oana Lis: "El are copiii lui, el și-a trăit viața"

Acum aşteaptă nerăbdătoare să primească o veste pozitivă din partea autorităţilor, cu toate că Viorel Lis tot încearcă să o convingă să renunţe la idee. Fostul edil-șef al Capitalei nu este deloc entuziasmat de ideea adopției unui copil, pentru că nu se ştie din ce familie provine acesta şi nici care este gena lui. „E periculos, pentru că nu știi caracterul omului”, a spus Viorel Lis, într-un interviu la Antena Stars, fiind în mod vizibil în dezacord cu decizia luată de soția lui. Oana însă a luat foc și l-a contrazis pe Viorel: „Asta e părerea ta, Viorel! Te rog frumos, nu intrăm în subiectul ăsta. Părerea mea este că eu o să adopt, indiferent de părerea lui Viorel. El are copiii lui, el și-a trăit viața. Eu, ca psiholog, trebuie să nu pun fricile pe primul loc. De unde știu eu că nu o să fie o relație minunată și eu o să iubesc acel copil și el o să mă iubească pe mine?”, a fost replica dură a Oanei Lis, la Antena Stars. Viorel Lis are doi copii din mariajele anterioare: Alina și Adrian Lis, însă aceștia nu au o relație apropiată cu tatăl lor.

"Am simțit că am căzut psihic și fizic”

La 42 de ani, Oana Lis și-a deschis cabinet de consiliere psihologică, după ce a terminat cu note foarte mari o facultate cu această specializare. Oana oferă ședințe de dezvoltare psiholgică on-line, contra sumei de 97 ron. "Pandemia mea personală fusese deja în 2014, atunci am simțit că am căzut psihic și fizic. În acel moment, eu m-am decis că pot fi mult mai mult decât ceea ce eram și că nu mai vreau să fiu percepută doar ca nevasta cuiva… ci că vreau eu să devin cineva! Și de atunci mă ocup de dezvoltarea mea personală, de evoluția mea și am ajuns acum să pot să ajut și eu pe alții să meargă pe acest drum. Pentru mine nu a fost ușor, dar nu a fost nici cel mai greu lucru de pe Pământ. Consider că cel mai greu pas în orice este Primul pas!”, a anunțat Oana Lis, pe site-ul ei de consiliere psihologică.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5