Oana Lis s-a apucat de sport: «Vreau să dau Porcu’ jos de pe mineee»

3.jpg

Oana Lis vrea să dea jos măcar zece kilograme

Vedetele se întrec, după Sărbători, în fotografii realizate în sala de sport. Dacă Bianca Drăguşanu şi Anda Adam fac exerciţii fizice mai degrabă pentru întreţinere, Oana Lis recunoaşte că a pierdut lupta cu cântarul şi că are nevoie de ajutor, ca să scape de colăcei. Dependentă de mâncare, ea a pedalat la sala de forţă, în prima zi, cu o farfurie plină cu bunătăţi, spre amuzamentul celor prezenţi.

Anda Adam (38 ani) şi Bianca Drăguşanu (37 ani) au revenit la sala de sport, pozându-se în ipostaze sexy. Anda Adam este adepta unui stil de viaţă sănătos, celebra solistă reuşind să scape de 12 kilograme, în doar două luni, cu ajutorul unei diete din care a exclus complet sarea şi zahărul.

4.jpg

Anda Adam are 59 de kg, dar speră să ajungă la 55

Astfel, cântăreaţa Anda Adam, care cântăreşte 59 de kilograme la 1,63 m,  nu se abţine de la nimic, atâta vreme cât nu încalcă această regulă de bază. Şi, cum Sărbătorile de Iarnă tocmai au trecut, iar bunătăţile au dispărut de pe masă, Anda e din nou în sala de sport, pentru a-şi tonifia trupul, dar şi pentru a mai scăpa de patru kilograme. Iată însă că şi rivala ei, Bianca Drăguşanu (n.r.- ambele s-au iubit cu Victor Slav) este foarte atentă la look, cântărind 55 de kilograme, la 1,80 m. Ea a dat o fugă la sala sport, dar nu în România, ci în Franţa, unde de altfel a petrecut vacanţa alături de soţul ei, Alex Bodi: „Când am trei mese pe zi, fac 1.000 de paşi.

bun.jpg

Bianca Drăguşanu face 1.000 de paşi, după ce mănâncă o farfurie de cartofi prăjiţi. Are 55 de kg

Cartofi prăjiţi mănânc o dată la trei luni şi mă simt foarte vinovată, după care merg pe jos şi fac multe abdomene”, povestea blondina, într-un interviu.  De departe, cea mai simpatică dintre toate este Oana Lis (40 de ani), soţia lui Viorel Lis, fostul edil al Capitalei. Echipată ca la carte, blondina, specializată în psihologie, a postat un comentariu amuzant în dreptul fotografiei, de la sala de fitness unde aleargă şi lucrează cu gantere: ”Trag la sala, ca să dau porcul jos de pe mine!”.

6.jpg

La început, Oana făcea exerciţii fizice în timp ce mânca

Blondina a ajuns la 93 de kilograme şi recunoaşte că e o gurmandă, fiind adesea surprinsă de fotoreporterii Click! în timp ce mânca în restaurante. Ea speră să scape de cel puţin zece kilograme. Chiar şi înainte de Bobotează, când, conform obiceiului, fetele îşi pun busuioc sub pernă ca să-şi viseze sortitul, Oana a scris pe contul de Facebook un mesaj în care se vedea de la o poştă că e tot cu gândul la mâncare: ”Mi-e frică să-mi pun busuioc sub pernă, în noaptea asta, să nu cumva să visez nişte spaghete cu sos”. 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1