Oana Lis e disperată. “Viorel nu poate să mai meargă! Are parestezii la picioare”

oana-lis.jpg

Oana și Viorel Lis
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Viorel Lis (77 de ani) are probleme grave de sănătate. Fostul primar al Capitalei a avut de suferit pe perioada pandemiei, deoarece nu a putut ieși mai deloc din casă. Viorel Lis a suferit o semi-pareză la picioare, în urmă cu ceva timp, lucru care i-a afectat serios mobilitatea.

Acesta a ajuns să se târască prin casă. “Viorel a făcut parestezii pe picioare. Nu mai poate să meargă bine, din cauza statului în casă. L-a afectat foarte tare pandemia asta. Nu prea mai poate să iasă, merge foarte greu”, a anunțat, îngrijorată, Oana Lis, la Prima TV.

Fostul primar al Capitalei a mers și la recuperare, însă medicii sunt sceptici în privința refacerii lui complete. ”Am făcut recuperare la privat, s-a recuperat însă puțin, cam 10 la sută. Eu am ieșit zilnic afară, dar singură. Eu sunt genul la bine, la greu, mi se pare normal să stau cu el când e bolnav. O ducem foarte greu cu banii. Când a făcut atac vascular am dat 16 milioane pe un RMN“, a mărturisit Oana Lis. La 77 de ani, Viorel Lis și-a facut deja testamentul. „A trecut casa pe numele meu. La divorț, el a făcut partaj, le-a dat tot ce au avut nevoie copiilor și fostei soții. Acum eu decid ce facem cu banii. Toate sunt pe capul meu!”, a mai spus Oana.

Citește și:

Viorel Lis, probleme cu banii și cu sănătatea. Oana: «Dacă nu am fi cheltuit anumite sume, nu ar mai fi fost azi în viață»

Viorel Lis a împlinit 78 de ani. Oana Lis: ”Nu-l duc la păcănele, trebuie să-l vaccinez în martie”. Mesajul de pe tort e genial

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul