Oana Andoni se întoarce la pupitrul ştirilor Pro TV

oana_andoni.jpg

oana andoni pro tv stiri jurnal
Oana Andoni a stat 4 luni departe de televiziune
foto: Pro Tv

Oana Andoni revine săptămâna aceasta la ştirile PRO TV. În fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 19:00, ea le va aduce telespectatorilor cele mai importante informații ale zilei, în principalul jurnal de știri al zilei.

Oana Andoni a absentat patru luni de pe micul ecran, timp în care a devenit din nou mamă și s-a concentrat pe creșterea celor două fetițe. Din acest weekend, însă ştirista revine la pupitrul ştirilor Pro TV. 

oana.jpg

oana andoni pro tv
Prezentatoarea a stat 4 luni departe de pupitrul ştirilor
foto: Pro TV

”După nașterea celei de-a doua fetițe, Maria-Ioana, mă întorc cu entuziasm la pupitrul Știrilor PRO TV de weekend. Chiar dacă o să fiu permanent cu gândul la ele, sunt liniștită că le las pe mâini bune. Mama se ocupă de ele cât voi fi eu la muncă. Pentru mine, echilibrul dat de familie și de profesia pe care o iubesc atât de mult este esențial. Nu mi-a fost ușor să stau departe de telespectatori, de efervescența redacției de știri, de echipa PRO TV”, a spus Oana Andoni. Mămică de două fetiţe superbe, Oana Andoni este prezentatoarea jurnalului de weekend de la ora 19:00.

Oana Andoni mai are o fetiţă, Erica 

În 2013, într-un interviu acordat revistei ProTV Magazin, ştirista a dezvăluit cum a schimbat-o maternitatea și l-a descris pe partenerul ei de viață. "E un miracol pe care îl trăiesc la o intensitate din ce în ce mai mare cu fiecare zi ce trece. E o fericire care nu poate fi egalată de nimic", spunea Oana Andoni despre experiența de mamă, în timp ce pe Erica a caracterizat-o că fiind "o minune de copil. E veselă, curioasă, vorbăreață, curajoasă, cântă, dansează, tratează cu multă seriozitate tot ceea ce face chiar dacă e vorba doar de joacă. Ne luminează viața. Datorită ei, orice zi e cu soare pentru noi. Seamănă cu amândoi", completa Oana.

Despre tatăl copiilor Oanei Andoni nu se ştiu prea multe, dar ştirista spune că este un om pe care se poate baza.

"Este un partener de nădejde. Prin tot ceea ce face, îmi confirmă mereu că am făcut alegerea bună. Îi admir consecvenţa, responsabilitatea, sensibilitatea şi bucuria de a fi soţ şi tata", mai spunea prezentatoarea tv.

 

 

Citeşte şi:

 

PRO TV, în cădere liberă după ce Andreea Esca a rămas fără voce

Andreea Esca revine diseară la pupitrul ştirilor. Prezentatoarei i s-a terminat vacanţa

 

Loading...

Citește și

  • oana andoni

    La opt ani de la primul copil, Oana Andoni experimentează din nou momentele intense în aşteptarea fetiţei pe care o poartă în pântece. Însărcinată în 7 luni, prezentatoarea Pro Tv a ţinut secretă sarcina, pe care a ascuns-o bine sub pupitrul ştirilor.

  • Oana Andoni, prezentatoarea Ştirilor Protv de la oră 19.00 din week-end a născut prin cezariană în această dimineaţă o fetiţă perfect sănătoasă. Ana Erica a venit pe lume la ora 09.00 la Clinica Sanador. Are 3,100 kg şi 50 de cm, iar prima notă pe care a primit-o cînd a sosit pe lume a fost 10.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1