O solistă de muzică populară a devenit mamă de fetiță

emilia.jpg

emilia ghinescu
Emilia Ghinescu a devenit mamă pentru a treia oară
Foto: arhivă personală

După ce Sore (26 de ani) a devenit astăzi, 25 martie, mama unei fetițe care a primit nota zece la naștere, această zi se dovedește binecuvântată pentru o altă cântăreață de la noi. Emilia Ghinescu, o cunoscută interpretă de muzică populară, a devenit astăzi mămică pentru a treia oară.

Emilia a adus pe lume tot o fetiță de nota zece. Micuța a avut la naștere 3,280 kilograme și 51 de centimetri. Vedeta a născut prin cezariană la o clinică privată. Atât mama, cât și fetița se simt foarte bine.

Bebelușa va fi botezată de omul de afaceri Ioan Niculae și va purta numele Anastasia Ioana. Artista este căsătorită cu Sebi Albăstroiu, imprearul ei . 

Emilia a avut o sarcină ușoară și a fost o norocoasă pe parcursul celor nouă luni, căci a luat în greutate doar 5 kilograme. Înainte de a intra în sala de nașteri, solista a declarat pentru Antena Stars: "Am foarte mari emoţii! A fost o sarcină uşoară, am condus până ieri şi fetiţa s-a dezvoltat foarte bine. Am pregătit totul pentru fetiţă, hăinuţe, pătuţ. O să nasc prin cezariană. Abia aştept să iasă şi să o pup!"

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1