O recunoști? Fetița Andreei Berecleanu a devenit o tânără superbă. Pozele care au cucerit Internetul

eva-zaharescu-berecleanu-deschidere.jpg

eva zaharescu
Eva Zaharescu are 19 ani şi moşteneşte frumuseţea mamei sale
Foto Arhivă personală

Fosta știrista de la Antena 1 este o mămică fericită și tare mândră de Petru și de Eva Zaharescu, cei doi copii ai ei, pe care îi adoră. Zilele trecute, Andreea Berecleanu a postat pe conturile sociale un mesaj de suflet, pentru fiica ei, dar și o fotografie cu Eva, care pare copia ei la indigo. La 19 ani, Eva este o frumusețe de fată.

Andreea Berecleanu (45 de ani) este mult mai activă pe rețelele sociale, în ultima vreme, și publică numeroase fotografii cu cei doi copii ai ei. “Doarme mai mult dimineața, mai ales în perioada asta. Și când se trezește din somn, are trăsături de fetiță, odihnită și pusă pe glume. Ieri, la masă de prânz, i-am surprins exact această liniște. Și am rugat-o să privească fix în camera telefonului, ca și cum m-ar privi pe mine. M-a ascultat, deși îi era atât de foame și de poftă de tot ce era bun pe masă. Și am surprins față de aproape 19 ani, dar cu sufletul fetiței mele. Un dar neprețuit în ziua de Paști. Mulțumesc, Eva”, a scris Andreea Berecleanu, în dreptul pozei cu Eva.

eva-zaharescu_3.jpg

eva zaharescu
Foto Arhivă personală

Andreea a povestit adesea despre fiica ei, care învață foarte bine: “Am hotărât împreună, de comun acord, în clasa a şasea am mutat-o pe Eva din sistemul de stat în sistemul privat. În ultimii doi ani de liceu am hotărât că este mai bine că ea să fie îndrumată de către profesorii din Marea Britanie. Ultimii doi ani de liceu o să îi facă acolo pentru că oricum acolo va urma Universitatea. Vorbeşte foarte bine limba engleză. Eva este foarte responsabilă, este matură. Sper că Londra să o ajute să descopere altfel de lumi, altfel de oameni”, menționa Andreea Berecleanu, în urmă cu doi ani, într-o emisiune de la Antena Stars.

eva-zaharescu_1.jpg

andreea berecleanu si fiica sa
Andreea Berecleanu alături de fiica sa, Eva
Foto Arhivă personală

Fiica vedetei s-a transformat între timp într-o tânăra foarte atrăgătoare, care a prins și câteva contracte de model. Evei îi place să pozeze, ba chiar a apărut și în câteva campanii de publicitate: "Tânăra este extrem de frumoasă, iar Andreea Berecleanu este foarte mândră de fiica ei. Pozează mereu pentru rețelele sociale și poartă haine noi și colorate. Este un adevărat model profesionist și toată lumea i-a remarcat frumusețea", ne-au spus surse apropiatei fostei stiriste de la Antena 1.

eva-zaharescu_6.jpg

eva zaharescu
Eva va urma cursurile unei facultăţi din Marea Britanie
Foto Arhivă personală
 
Loading...
 
 

Citește și

  • andreea berecleanu impreuna cu petru si eva

    De când fiica ei s-a mutat la Londra, pentru ultimii doi ani de liceu, Andreea Berecleanu a fost foarte discretă pe rețelele sociale în ceea ce-i privește pe copiii ei. Cum primul semestru s-a încheiat, iar familia s-a reunit pentru o scurtă vacanță, știrista a făcut publică o imagine superbă cu Eva și Petru.

  • Andreea Berecleanu a dezvăluit că alege să-și crească cei doi copii într-un mod unic, inspirându-se din propria copilărie. Prezentatoarea Observatorului nu le impune celor doi prea multe reguli, ci mai degrabă îi lasă se bucure de această frumoasă perioadă a adolescenței. Vedeta a mărturisit că nu urmează neapărat sfaturile date de „psihologii din ziua de azi” în ceea ce privește modul în care ea alege să-i educe pe Eva și pe Petru.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1