O recunoști? Așa arată Amalia Năstase când face piața!

amalia_nastase_familie.jpg

Amalia Năstase are o familie frumoasă alături de Răzvan Vasilescu. Emma și Alessia sunt fetele rezultate din căsătoria cu Ilie, iar micuțul Toma este rezultatul relației cu Răzvan
Foto Instagram
Citeste tot despre: 

V-am tot spus că în viața reală, atunci când nu au în jurul lor camere de luat vederi, vedetele nu sunt mai cu moț decât noi, oamenii obișnuiți. Iată încă o dovadă! Amalia Năstase (42 de ani), femeie de afaceri, implicată în numeroase acțiuni caritabile, nu s-a debarasat de rolul de gospodină, ba chiar îl joacă magistral. Noi v-o arătăm așa cum nu o vedeți prea des!

Nici un cumpărător care s-a aflat la coadă, la un stand cu produse tradiționale amenajat în Piaţa Domenii, din Bucureşti, nu și-a dat seama că lângă ei se află fosta soție a lui Ilie Năstase (72 de ani), primul numărul 1 mondial din tenis. Ar fi fost greu și pentru noi să o recunoaștem, căci Amalia Năstase nu și-a luat cu ea imaginea de divă și bine a făcut! Ar fi fost complet nepotrivit să cumpere cârnați, brânză și mezeluri tradiționale cu Chanel-ul de 3.000 de euro pe braț sau cu machiaj demn de Oscar pe chip.

amalia-nastase-cumparaturi-produse-traditionale-nemachiata-decembrie-2018_2.jpg

amalia nastase cumpara mezeluri traditionale
Amalia Năstase a stat la coadă și a făcut provizii de produse tradiționale

A purtat cizme îmblănite, pantaloni negri, o geacă de fâș, colorată, nu avea bucle de divă, iar machiajul lipsea cu desăvârșire. A interacționat mult cu vânzătorul, semn că nu era străină de acel loc, a butonat telefonul, probabil verificând lista de cumpărături, iar la final a plecat cu plasa plină.

amalia-nastase-cumparaturi-produse-traditionale-nemachiata-decembrie-2018a.jpg

Amalia Năstase, surprinsă la "Taverna Gruiu", cumpărând produse tradiționale, semn că divele nu mănâncă doar stridii și calamari

Amalia Năstase a avut pentru cine să cumpere atât de mult, căci familia ei numără cinci membri. După divorțul din 2010, de Ilie Năstase, Amalia și-a refăcut viața cu partenerul ei de afaceri, Răzvan Vasilescu. Cei doi au împreună un băiețel, pe Toma, în vârstă de 3 ani. Amalia Năstase le are lângă ea și pe fiicele din mariajul cu Nasty, pe Emma (12 ani) și pe Alessia (15 ani).

Loading...

Citește și

  • Fosta soție a lui Ilie Năstase s-a recăsătorit departe de ochii lumii, în America! Amalia Năstase a spus „Da” în fața Stării Civile din Las Vegas. Vedeta a susținut că nu a dorit neapărat să ascundă acest lucru, însă presa nu a știut până în prezent, deoarece evenimentul a avut loc departe de ochii curioșilor din România.

  • amalia nastase brigitte nastase

    Nu există cale de reconciliere între Brigitte Năstase şi Amalia Năstase, cele două femei care se află în viaţa lui Ilie Năstase. Prima îi este încă soţie în acte, deşi este pe rol un proces de divorţ, iar cea de-a doua, mama celor două fete, Alessia şi Ema, după care tenismenul este topit. cele două continuă să-şi trimită săgeţi otrăvite, iar Brigitte a făcut totul public.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1