O fostă concurentă de la «Vocea României» a divorţat după 5 luni

eurovision_2015_-_cristina_vasiu_se_stramba.jpg

Eurovision 2015 Cristina Vasiu chiloti
Eurovision 2015 - Cristina Vasiu, cu o rochie care a enervat-o la culme
foto: Roberto Sălceanu

Incredibil, dar adevărat! Cristina Vasiu, fostă concurentă la „Vocea României”, în 2011, dar și finalistă la Eurovision România, în 2015, se căsătorea anul trecut cu Bogdan, ex-Crazy Win și era tare fericită. Zilele trecute i-a întâlnit însă divorţaţi.

Luni, 25 mai, Cristina Vasiu (26 de ani) a avut o apariţie cool la petrecerea Universal Music, de la Clubul Diplomaţilor. Solista era de nerecunoscut, avea o nouă coafură şi o ţinută cu decolteu. Click! a aflat chiar de la ea că povestea ei de dragoste cu Bogdan de la Crazy Win s-a terminat brusc.

cristina-vasiu-casatorie.jpg

Cristina Vasiu Bogdan nunta
Pe 27 ianuarie 2018, Cristina şi Bogdan îşi jurau iubire veşnică
foto: arhivă personală

„Aşa este, sunt din nou singurică de o lună. Este o chestiune mai delicată, despre care nu vreau să vorbesc foarte mult. Eram din poveşti diferite, ca şi oameni, eram personalităţi diferite, aveam destinaţii diferite. Nu întotdeauna lucrurile se întâmplă cum îţi doreşti. Oamenii se schimbă şi trebuie să-ţi asumi asta. Asta e tot ce am avut de declarat. Acum sunt foarte bine, am un proiect muzical cu nişte băieţi cu care o să fac muzică, pregătesc o piesă nouă. Nu plâng, nu sufăr din dragoste, cred că totul se întâmplă cu un scop în viaţă şi cred că Dumnezeu are planuri cu mine. Noi doi ne-am cunoscut la «Vocea României» acum mulţi ani, dar nu mai contează, pentru că subiectul e închis”, ne-a spus Cristina Vasiu.

cristina-vasiu-fosta-concurenta-vocea-romaniei_1.jpg

Cristina Vasiu si Bogdan
În aprilie, Cristina Vasiu și Bogdan erau fericiți. În mai și-au spus "adio"
foto: Dorin Constanda

Cu ea şi cu fostul soţ ne-am întâlnit la sfârşitul lunii aprilie, la un alt eveniment monden, iar el ne povestea atunci cât de fericiţi erau. „Ne-am cunoscut acum 7 ani, la «Vocea României», iar eu am plecat imediat după în Canada şi am ţinut legătura cu ea pe reţelele sociale. M-am întors anul trecut, în august, şi am reluat legătura. Fiecare a avut relaţiile lui şi viaţa lui. Am revenit pentru muzică şi am revăzut-o pe Cristina. Totul a fost rapid, a fost o flacără din partea amândurura. Suntem o familie şi ne ocupăm de carierele noastre muzicale. Am făcut cununia civilă în Canada, iar la anul vom face nunta. Încă e devreme pentru copii”, ne spunea atunci şi Bogdan ex-Crazy Win.

cristina-vasiu-fosta-concurenta-vocea-romaniei_2.jpg

Cristina Vasiu
Cristina Vasiu a ieșit în oraș cu un decolteu îndrăzneț
foto: Dorin Constanda

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1