O fostă concurentă de la «Bravo, ai stil» a devenit prezentatoare tv

george_mihai_si_andreea_stavroiu_prezentatori_roventura.jpg

cuplu prezentatori kanal d george mihai andreea stavroiu
George Mihai şi Andreea Stavroiu
Foto: Kanal D

Salt uriaş în carieră pentru o fostă concurentă de la "Bravo, ai stil" de la Kanal D, pe care emisiunea de modă a propulsat-o într-o postură nouă. Andreea Stavroiu din primul sezon al show-ului va prezenta alături de Geiorge Mihai emisiunea Roventura, un proiect tv care va conţine reportaje de călătorie.

Andreea Stavroiu nu este chiar la început de drum în televiziune. Ea și-a continuat cariera la Kanal D ca reporter, în cadrul “Teo Show”. Tânăra
a mărturisit că o bucură această nouă experiență și, odată cu debutul ei în calitate de coprezentator al emisiunii „ROventura”, va avea ocazia de a experimenta o nouă etapă a carierei sale.

andreea_stavroiu.jpg

andreea stravroiu
Andreea Stavroiu a fost concurentă în primul sezon "Bravo, ai stil"
Foto: arhivă personală

"Încep un capitol nou din viața mea, odată cu emisiunea «ROventura». Acest proiect minunat îmi da ocazia să îmbin două mari pasiuni: televiziunea și călătoriile, motiv pentru care mă consider o norocoasă. Alături de colegul meu, George Mihai, voi face înconjurul acestei țări, vom vizită o mulțime de locuri frumoase și vom face cunoștința cu oameni minunați, deschiși să ne spună poveștile lor. Toate experiențele noastre, care nu sunt puține, le vom împărtăși cu cei care ne urmăresc, astfel încât vor simți și ei spiritul călătorilor”, a povestit Andreea Stavroiu.
George Mihai are o carieră de reporter de teren din care are ce povesti.
„ Preumblările mele prin țară durează de câțiva ani deja și se desfășoară într-un ritm destul de susținut. Îmi dedic mare parte din timp descoperirii unor locuri și  a oamenilor de excepție. Rezultatul se transformă în povești culinare sau de călătorie de care sper că vă bucurăți și voi. Fiecare colțișor de Românie pe care îl străbat și fiecare om care „sfințește locul”, zidește în mine o poveste. Și ce bucurie mai mare decât să împart toate acestea cu Andreea, nouă mea parteneră de călătorie și, de asemenea, cu dumneavoastră?”, a spus George Mihai.
Emisiunea prezentată de George Mihai și Andreea Stavroiu se difuzează în fiecare sâmbătă, de la ora 15:00, la Kanal D.
Loading...
 
 

Citește și

  • ugur Yesil ceo kanal d

    Nu mai este un secret pentru nimeni că postul Kanal D se face din ce în ce mai prezent în topul celor mai urmărite stații tv din România, deși a debutat abia la 18 februarie 2007, față de celelalte posturi private și direct concurente, care aveau deja la acea vreme o tradiție de mai bine de un deceniu. Antena 1 a început să emită la 29 noiembrie 1993, iar PRO TV a avut prima transmisie în data de 1 decembrie 1995. De săptămâna aceasta, postul Kanal D se mai laudă cu ceva: directorul său executiv a primit premiul pentru cel mai bun CEO al anului.

  • După ce a câștigat două ediții diferite ale concursului „Bravo, ai stil”, Silvia Popescu se gândește să facă schimbări serioase în ceea ce privește viața sa personală. Silvia a mărturisit că își dorește chiar să părăsească țara care a făcut-o cunoscută, pentru a-și urma visul de a face modă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1