O fostă concurentă ar putea fi noua antrenoare de la „Vocea României”

vocea-romaniei.jpg

vocea romaniei
PRO Tv păstrează suspansul în ceea ce privește antrenorii de la ”Vocea României”
foto: Pro TV

Producătorii show-ului „Vocea României” sunt hotărâți să-și țină fanii pe jar până la începerea audiţiilor pentru sezonul opt. Dacă Irina Rimes şi Tudor Chirilă au fost anunţaţi ca siguri de PRO Tv, ceilalți doi antrenori rămân sub semnul întrebării. Click! îţi spune cine a mai trecut pe la negocieri.

Se aude prin târg că Smiley ar rămâne antrenor la „Vocea Românei” pentru încă un sezon. Se pare că PRO Tv nu ar vrea să renunțe la una dintre cele mai iubite vedete din showbiz-ul autohton, chiar dacă la ușa ”Vocii” ar mai bate în acest moment și Alex Velea.

Însă mai rămâne un loc vacant, cel lăsat liber de Adrian Despot. Se aude că acesta va fi ocupat de o antrenoare, ca să fie balanţa echilibrată, iar pe listă au fost nume importante, precum Lora (35 de ani) sau Andra (31 de ani). Andra însă are deja două show-uri la Pro TV, „Vocea României Junior” şi „Românii au talent”, susține concerte pe bandă rulantă, pregătește un nou spectacol la Sala Palatului în toamnă şi are o familie frumoasă cu care vrea să-şi petreacă timpul liber. Slabe șanse, așadar, s-o vedem la ”Vocea României”.

Este foarte posibil însă s-o vedem lângă Smiley și Irina Rimeș pe Ramona Nerra (39 de ani), fostă concurentă în echipa lui Smiley la „Vocea Românei”, acum doi ani, şi fostă participantă la „Vocea Germaniei”.

ramona_nerra.jpg

ramona nerra ar putea fi noul jurat d ela vocea romaniei
Ramona Nerra nu a confirmat deocamdată zvonul că ar fi noua jurată de la ”Vocea României”
foto: arhiva Click!

 

Ramona a fost prezentă miercuri seara la petrecerea de 10 ani a revistei Marie Claire, acolo unde a cântat cealaltă colegă de emisiune, Irina Rimeș. Solista a stat mai toată seara alături de vedetele PRO Tv Amalia Enache, Monica Bârlădeanu sau Corneliu Ulici, noul prezentator de la „Visuri la cheie”.

„Ramona se va întoarce în România cu un nou proiect la PRO Tv. Momentan îl ţine şi ea secret, nu vrea să spună despre ce e vorba”, ne-au mărturisit surse apropiate solistei.

Cine e Ramona Nerra?

În anul 2000, Ramona Nerra a făcut parte din trupa Alize, alături de Nicoleta Luciu. În 2011 s-a făcut remarcată printre finaliştii primului sezon al emisiunii „The Voice of Germany”, apoi a cântat cu ATB, iar cinci ani mai târziu a revenit în România la „Vocea României”, unde a făcut parte din echipa lui Smiley. Câteva luni mai târziu, în 2017, a participat la Eurovision cu piesa „My Heart Is Still Winning“, versurile piesei fiind semnate de artistă, pe muzica lui Mihai Alexandru.

loading...
Loading...

Citește și