Nu mai vrea să audă de fostul iubit, Gheorghe Turda

6-7-gheorghe-turda-1.jpg

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu s-au despărțit după un an de iubire

Nicoleta Voicu (48 ani) și Gheorghe Turda (71 ani) nu se decid asupra relației. S-au despărțit în ianuarie după un an de relație, apoi au avut mai multe tentative de împăcare.

Acum nu mai contenesc să-și trimită mesaje, prin intermediari: ”Vă mulțumesc celor care mă sunați să îmi spuneți că domnul Turda va fi la o emisiune sau alta, că va vorbi despre cumpăna peste care a trecut în ultima vreme. Este cumpăna peste care a trecut alături de mine, de la primirea diagnosticului și până la vindecarea ultimei răni. Nici măcar separarea din ultima perioadă nu a făcut ca îngrijorarea mea să ia sfârșit. M-am îngrijit de programarea la control pe care a avut-o în luna martie. Pe viitor, fiecare cu grija de sine. Au fost zile grele, sunt lucruri doar de mine știute, dar acolo unde nu este recunoștința omului este privirea lui Dumnezeu”, a scris Nicoleta pe Facebook. Gheorghe Turda a câștigat recent lupta cu cancerul de piele. 

Loading...

Citește și

  • Gheorghe Turda, Nicoleta Voicu, despartire, poezie, relatie

    Iubita mai tânără cu 23 de ani i-a dedicat lui Gheorghe Turda o poezie erotică pentru a-i obţine iertarea. Iată însă că artistul este de neclintit şi spune că nu o va mai primi niciodată pe Nicoleta Voicu în casa lui, pentru că a minţit. ”S-a văitat peste tot că m-a îngrijit atunci când am fost bolnav. O minciună mai mare ca asta nu am mai auzit”, a declarat pentru Click! artistul originar din Săpânţa.

  • Trăieşte o a doua tinereţe la 70 de ani! Gheorghe Turda are din toamnă o iubită mai tânără decât el cu 23 de ani. E vorba despre interpreta de muzică populară Nicoleta Voicu (47 ani), care îl însoţeşte peste tot, semn că se înţeleg foarte bine şi că tânăra a trecut ”probele” şi a devenit iubita oficială a cântăreţului de muzică populară.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1