Noul sezon «Vocea României» începe din 6 septembrie

antrenorii_vocea_romaniei.jpg

Începe noul sezon din Vocea României

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

În numai două săptămâni, una dintre cele mai cunoscute competiții de voce revine cu noi provocări, concurenți care sunt gata să inunde scena cu energie și să demonstreze că au toate atuurile pentru a deveni artiști, patru antrenori pregătiți de luptă și un prezentator care abia așteaptă să simtă emoțiile participanților și pe ale apropiaților acestora.

Sezonul 9 Vocea României începe vineri, 6 septembrie, de la 20:30! Lui Tudor, lui Smiley și Irinei li se alătură Horia Brenciu și împreună alcătuiesc formula antrenorilor celei mai tari competiții a vocilor. Toți își doresc să aducă în echipele lor cei mai buni concurenți, așa că vor intra în luptă cu toate armele și, de multe ori, vor ieși scântei în încercarea de a-i convinge pe cei cu abilități vocale impresionante să li se alăture.

Și Pavel Bartoș, gazda show-ului, e nerăbdător să spună: să fie voce! ”Mai este foarte puțin până începem un nou sezon Vocea României, un sezon așa cum vi-l doriți. Cred că această combinație de antrenori, cu Tudor, Smiley, Irina și Brenciu, este bună de tot. Fiecare dintre ei a contribuit la acest format și l-a ajutat să crească, iar anul acesta veți descoperi lucruri noi la ei, unii își dozează altfel energia, alții sunt mult mai expansivi. O să fiți surprinși și o să vă bucurați de ceea ce o să vedeți la Vocea începând din 6 septembrie.”, a declarat Pavel Bartoș.

pavel_bartos.jpg

Pavel Bartoș, entuziasmat de sezonul 9 de la Vocea României

Sezonul 9 vine și cu schimbări în ceea ce priveste structura formatului. Anul acesta, show-ul Vocea României va avea 8 ediții de audiții pe nevăzute, 4 knockout-uri, o ediție de confruntări și 3 show-uri live - 2 semifinale și marea finală.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5