Nora lui Ion Ţiriac îşi vinde hainele purtate! Ileana Lazariuc şi-a deschis magazin de haine şi încălţăminte de super-fiţe EXCLUSIV

ileana.jpg

ileana lazariuc haine purtate vanzare
Ileana Lazariuc și-a deschis un magazin cu îmbrăcăminte de lux la mâna a doua
Foto: Click!

Stă pe o grămadă de bani şi ar putea trăi ca-n rai încă zece vieţi de-acum încolo, însă Ileana Lazariuc s-a plictisit să fie doar soţie şi mamă de profesie. Frumoasa noră a magnatului Ion Ţiriac a schimbat macazul, de la casnică, la femeie de afaceri şi şi-a deschis recent, în Capitală, un magazin exclusivist cu haine de firmă, la mâna a doua.

Ileana Lazariuc (32 de ani) tace şi face. Absentă din lumea mondenă de când a devenit soţia lui Ion Alexandru Ţiriac (38 de ani), fiul Ion Ţiriac, şatena a pus la cale o afacere inedită în România. Având în vedere că garderoba ei este una impresionantă, cu haine semnate de designer renumiţi, Lazariuc şi-a deschis, în urmă cu două luni, un magazin pe strada Paris din Capitală, pentru a-şi recomercializa ţinutele purtate.

magazin.jpg

Acesta este sediul buticului deschis de nora omului de afaceri

Doamnele pot găsi aici de la încălţăminte, accesorii, până la haine, toate semnate Gucci, Yves Saint Laurent, Prada, Louis Vuitton, Chanel, Christian Louboutin sau Burberry, iar preţurile pornesc de la 50 de euro (pantaloni Gerard Darel), până la 2.500 de euro (o haină de blană de la Fendi). Nu sunt noi, însă arată impecabil şi ar putea face fericită orice domnişoară care tânjeşte să poarte haine de lux, dar nu-şi permite să şi le achiziţioneze din Milano sau Paris. De exemplu, o pereche nouă de pantofi Christian Louboutin costă 1.000 de euro, iar aici se pot cumpăra cu doar 300. “O parte din hainele de pe pagina de Internet a magazinului sunt ale Ilenei. Are însă şi articole noi, pe care le achiziţionează din străinătate în sezonul de reduceri ale marilor branduri.

inauntru.jpg

Ileana Lazariuc vind e într-un butic îmbrăcăminte şi încălţăminte de firmă, purtate de ea sau de alte doamne bogate

Are şi prietene care îşi aduc hainele la ea, pentru a le vinde. De obicei sunt cliente de lux care se rezumă să poarte de maximum două ori produsul respectiv, apoi îl aduc la magazin, iar Ileana îşi pune şi ea un comision”, a declarat, pentru Click!, o sursă din anturajul lui Lazariuc. Ţinând cont că cele mai bune prietene ale Ilenei sunt topmodelul Elena Băguci, afacerista Amalia Năstase şi solista Lili Sandu, aveţi toate şansele să găsiţi în magazinul respectiv şi haine de lux din garderoba acestora.

geanta.jpg

Geantă de 500 de euro

Iată câteva exemple de prețuri: pantofi și cizme între 200 și 1.000 de euro, rochii de la 115 euro, curea de 125 de euro, genți de toate mărimile și culorile, între 200 și 2.100 de euro, haină de blană la 2.500 de euro sau palton la 850 de euro. Produsele noi de acest gen sunt de 3-4 ori mai scumpe.

Are doi băieţi cu Alexandru Ţiriac

pescari.jpg

Ileana, alături de juniorul Țiria

De 13 ani încoace, de când şi-a întemeiat o familie alături Ion Alexandru, fiul lui Ion Ţiriac, Ileaza Lazariuc s-a transformat într-o pasăre rară în ceea ce priveşte apariţiile sale publice. A preferat ca în locul acestor afişări mondene, care nu-i aduceau nici o satisfacţie, să se dedice rolului de soţie, pe care îl „ocupă” cu succes din august 2009, dar şi rolului de mamă, frumoasa şatenă şi Alexandru Ţiriac  având doi copii, pe Alexandru (7 ani ) şi pe Nicholas Noah (4 ani). Acum, după ce băieţii au mai crescut, nora milionarului Ţiriac a decis să-şi facă propriul business.

Ion Ţiriac, avere de două miliarde de dolari

tiriac.jpg

Ion Tiriac

Campion al tenisului cu 294 de meciuri de dublu, inclusiv 22 de titluri, Ion Ţiriac (75 de ani) este posesorul unei averi de două miliarde de dolari, fiind astfel cel mai bogat fost sportiv din lume, potrivit World Record Academy, citat de Mediafax. Fostul tenisman, deţine “Ţiriac Holdings”, având afaceri în zona de retail, de vânzare a automobilelor, o companie de asigurări, dar şi o linie aeriană. 

 

Loading...

Citește și

  • Vedetele câştigau, odinioară, zeci de mii de euro în campaniile electorale din România însă, de data asta, doar câteva au mai prins contracte. Solista Anastasia Lazariuc (61 de ani), cuscra miliardarului Ion Ţiriac, nu se plânge însă, fiind chemată să cânte pentru alegerile parlamentare din Republica Moldova, ţara ei natală.

  • Anastasia Lazariuc este renumită atât pentru vocea ei, cât şi pentru aspectul fizic atrăgător. Artista a fost însă întotdeauna discretă cu viaţa privată, dar acum a scotocit în albumul cu amintiri şi le arată fanilor fotografii în premieră.

  • Fosta solistă Ileana Lazariuc este o femeie împlinită. Are o familie frumoasă şi nu duce grija zilei de măine. Căsătorită cu fiul magnatului Ion Ţiriac, Ileana locuieşte de câţiva ani cu soţul şi cei doi copii la Monte Carlo. 

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1