Nicoleta Voicu, mesaj dur după despărțirea de Gheorghe Turda: «Te voi trăda, cum m-ai trădat»

gheorghe-turda-nicoleta-voicu-relatie_0.jpg

Nicoleta Voicu i-a compus o poezie lui Gheorghe Turda

Nicoleta Voicu a publicat pe Facebook o poezie compusă de ea prin care i s-a adresat dur lui Gheorghe Turda, fostul ei iubit, de care s-a despărțit cu multă controversă. Poezia publicată în urmă cu câteva zile a fost foarte apreciată de fani care i-au scris multe mesaje de felicitare.

Nicoleta Voicu nu pare să aibă de gând să se împace cu fostul ei iubit care i-a adresat, la rândul lui, cuvinte destul de dure. Deși exista o diferență destul de mare de vârstă între ei, la început nu părea să fie o problemă. Însă indiferent de câte amintiri ar fi avut împreună, Gheorghe Turda a ales să pună stop relației pe care o avea cu Nicoleta Voicu.

"Te voi trăda, cum m-ai trădat
Voi pune foc și pasiune.
De mi-a plâns astăzi asfintitul,
Va râde răsăritul mâine.

Te voi trăda, cum m-ai trădat.
In slove, timp și dor nestins.
Vei ști cum arde așteptarea,
Cum se răsfrânge-n necuprins.

Te voi trăda, cum m-ai trădat
Să simți plecarea mea de ieri.
Si niciun dor sau sărutat
Să nu-ți aducă primăveri.

Să fie toamnă, frig și ploi
Să fie arșița și vânt.
Să plângă cerul pentru noi,
E si " Adio " un ...cuvânt."

Motivele despărțirii dintre Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda

Aceasta fost prezentă în cadrul unei emisiunii a postului de televiziune România TV, unde a povestit de ce a rupt relația cu cântărețul de muzică populară Gheorghe Turda.

„Ce m-a adus aici este o dependență care, idiferent în ce domeniu sau în ce mod se manifestă ea, este o dependență. Și în cazul nostru a fost o dependență de restul lumii. Deci imaginați-vă acest platou plin cu oameni și ca eu să ajung la el trebuia să mă strecor cu greu, metaforic vorbind acum, iar dacă ajungeam, apucam să spun câteva cuvinte, pentru că în secunda doi intervenea altcineva, fie prin telefon, fie... deci, practic nu am avut un timp al nostru. A fost un an plin. Plin profesional, cu foarte multe drumuri. pot să spun că zilele noastre au avut un curs liniar. Toate erau la fel: „Nicole, plecăm”, „Nicole, suntem invitați la recepția cutare”. Am așteptat sărbătorile cu ideea că vor veni cu liniște. Ajunul Crăciunului în familie a fost un sentiment, deci mi-am umplut bateriile și mi-au încărcat sufletul cu acea căldură, cu drăgălășenia copiilor, a nepoților dumnealui.

A fost o atmosferă de familie, cu o anumită căldură. de a doua zi am crezut că vomm continua în acest mod cald, de familie. Era ziua de Crăciun. Și acea zi de Crăciun, în acea zi, au existat cinci ore, invitați fiind undeva, în care telefonul mobil l-a ținut captat de la venirea noastră în casa familiei respective până la plecare”, a declarat Nicoleta Voicu.

Loading...

Citește și

  • Gheorghe Turda, Nicoleta Voicu, despartire, poezie, relatie

    Iubita mai tânără cu 23 de ani i-a dedicat lui Gheorghe Turda o poezie erotică pentru a-i obţine iertarea. Iată însă că artistul este de neclintit şi spune că nu o va mai primi niciodată pe Nicoleta Voicu în casa lui, pentru că a minţit. ”S-a văitat peste tot că m-a îngrijit atunci când am fost bolnav. O minciună mai mare ca asta nu am mai auzit”, a declarat pentru Click! artistul originar din Săpânţa.

  • gheorghe turda

    Ghoerghe Turda şi Nicoleta Voicu s-au despărţit din motive aparent banale, dar se pare că relaţia lor stătea pe un butoi cu pulbere de mai multă vreme. Chiar dacă cei doi şi-au spus «adio» recent, din vară artistul îi transmitea semnale iubitei sale mai tinere cu 23 de ani. Atunci, întrebat dacă ar vrea să o ia de nevastă, interpretul de muzică populară a dat un răspuns extrem de tranşant.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1