Nicoleta Luciu a făcut pace cu tatăl: “Fata mea mi-a trimis bani din nou”

12-13-vedete-luciu.jpg

Nicoleta şi-a iertat tatăl, dependent de alcool

Surorile Luciu au îngropat securea războiului cu tatăl lor, care cheltuia cam toţi banii pe băutură.

Surorile Luciu au îngropat securea războiului cu tatăl lor, care cheltuia cam toţi banii pe băutură. revenit pe un făgaş normal. Fetele mă ajută şi cu bani! Însă, nu mi-am mai văzut cei patru nepoţei de trei ani, eu nu prea sunt cu drumurile lungi, până la Miercurea Ciuc, unde s-a mutat Nicoleta”.  Din cauza problemelor cu alcoolul, Ion Luciu a fost părăsit şi de soţie aşa că, rămas singur, el s-a mutat în casa părintească din comuna Ştefan cel Mare, Judeţul Argeş. Bărbatul a recunoscut că este prieten cu paharul: ”În tinereţe cred că am băut o cisternă de bere”, ne-a declarat el, într-un alt interviu. 

Loading...

Citește și

  • Cele mai obraznice imagini cu Nicoleta Luciu.

    Înainte de a deveni soţie şi mamă responsabilă, Nicoleta Luciu a avut parte de un singur iubit cunoscut, a intrat dezbrăcată pe terenul de fotbal şi a pozat în ipostaze incendiare pentru revistele vremii. Pe 12 septembrie, fosta actriţă de telenovele a împlinit 38 de ani şi Click! îţi spune cum a fost evoluţia ei de-a lungul anilor.

  • nicoleta luciu,

    Nicoleta Luciu, în vârstă de 38 de ani, a reușit să ajungă la o greutate de 56 de kg, având o înățime de 1,76 metri, conform spuselor proprii. Totuși, nu ține secretul doar pentru ea, ci alege să dezvăluie metoda la care a apelat.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1